sobhanampesaaraamm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 عنوان بدووووووین 71 بازدید | 7 پست سلام بروبچ میخام باشوهرمو پسرم برم سفر مادرشوهروپسرشمیخان بیفتن ،دنبال ما باشوهرم بحث داریم سراومدن اونا مخالفم بنظرتون چ کنم بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰 1398/01/01 | 22:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنابِلااا_anabella عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 8609 مخالفت نکن تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48690 با آرامش و محبت برای همسرتون توضیح بدید ک الان دوست دارید سه تایی برید سفر تا روحیه بگیرید ... ((ولی انصافا اگر آدمهای خوبین ، مخالفت نکنید و این بار رو چشم پوشی کنید )) ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 سفرتون چه جور سفریه؟ همیشه به اون شهر میرید یا فقط یکبار؟مادرشوهرتون چه جور آدمیه؟ خوش سفره؟ همیشه همراه شماست یا فقط اینبار؟ کلا اهل مسافرت جمعی هستین؟ اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
sobhanampesaaraamm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 سفرتون چه جور سفریه؟ همیشه به اون شهر میرید یا فقط یکبار؟ مادرشوهرتون چه جور آدمیه؟ خوش سفره؟ همیشه ... سسفرسیاحتی بشهرمون اکثرا میریم سالی یک دوبار نه دلم میخاس اندفه سه تایی باشه بدم ازشون میاد بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
sobhanampesaaraamm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 میرین بروجرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ نه اصفهان بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰