2777
2789
عنوان

دختردایی شوهرم

293 بازدید | 8 پست

دوبارشوهرکرده یه بارم صیغه یه پسره شده بوده بعدپسره میره بایه دخترازدواج میکنه حالابدجورمامانش وخودش تونخ زندگی منن 

باباش که دایی شوهرمه اونروززنگ زده بوده به شوهرم چغلی پسرعموی منومیکرده .میگفته پسرعموی زنت میگفت اززنت جداشدی راسته ؟

شوهرمم اومدخونه شاکی که برم سراغ پسرعموت 

مامانش که بشه زندایی شوهرم.اونروزامارمنوازخواهرشوهرام میپرسیده میپرسیده من باردارم ؟

الانم رفته بودیم خونشون عیددیدنی همشون اومدن نشستن یکی یکی بعدهرکی واردشد من سختم بودبلندشم مبل نداشتن وزنم هشتادکیلوهستش هی بشین پاشوباخنده گفتم ای بابایکی یکی میاین یه دفه بیاین یه باربلندشیم 

دختربیوش که سه تاشوهرکرده نصف سن منوداره برگشته بعداحوالپرسی یه جوری بااضطراب میپرسه عروس عمه راسته میگن بارداری؟😓😓😓😓

گفتم کی میگه 

خواهرش برگشت بهش گفت به اونی که میپرسیدمیگقتی باردارباشه به توچه نباشه به توچه 

والامن موندم این پدرومادرودخترشون چراافتادن دنبال امارزندگی من اخه 

پدره شصت سالش خجاات نمیکشه زنگ زده به شوهرم وسوال کرده بعدکه شوهرم گفته نه والامن زنموطلاق ندادم گفته خداروشکرپس سرخونه زندگیتونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من 38سالمه .چی بگم والا زیادی پیگیرن برام سواله اینقدرمهمه ؟

یعنی اون۱۹سالشه سه بارشوهر کرده؟؟؟؟

هشــــــــــدار                                                                     که آرامش مارا نخراشی!
یعنی اون۱۹سالشه سه بارشوهر کرده؟؟؟؟

اره والا دوتاش علنی سومی هم پنهونی صیغه بوده بعدکه پسره میره بایه دخترازدواج میکنه بعدیه مدت معلوم میشه بااین درارتباطه درحال طلاقن فکرکنم دیگه نمیدونم بخاطراین هستش که زنشوداره طلاق میده یانه