2777
2789
عنوان

عفونت بارداری

127 بازدید | 9 پست

آیا عفونت ادراری منجر به لک بینی خفیف میشه ببخشید وقتی میرم دسشویی لخته های سیاه رنگ همراه با ادرارم خارج میشه چکار کنم 

خدایا حال دلمو خودت خوب کن

حتما برو دکتر عفونت تو بارداری اصلا خوب نیس 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوبت نمیدن خوبه منشی یه شماره داده گفتش هر مشکلی داشتی خبرم کن اصلا جواب نمیده لعنتی

من عفونت ادراری داشتم شدید لخته خون نیست توی ادرارت یه خون قهوه ایی رنگ میادش 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نوبت نمیدن خوبه منشی یه شماره داده گفتش هر مشکلی داشتی خبرم کن اصلا جواب نمیده لعنتی

ترشح داری یانه مثل ترشح پنیری سبزرنگ 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

دارویی که دکتر من دادش اموکسی سیلین هر ۸ ساعته ۳ ورق داد تنها قرص بی ضرره عزیزم درضمن من روزی ۵ لیتر اب میخورم تا زود دفع شه..سوزش داری موقع ادرار 

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. ...برات دعا میکنم.ان شاءالله  حضرت زینب  کمکت کنه..استرس به خودت نده

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال