2777
2789
عنوان

وقتایی که دلگیری...

137 بازدید | 14 پست

وقتای بی خودی دلگیری با عالم وادم سر جنگ داری الکی حالت بده و میخای سر شوهرتو بکنی بدونی که کاریت کرده باشه ... چی کارا میکنین اینجور مواقع دلگیری که حالتون بهتر شه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

همون سر شوهرمو میکوبم ب دیوار😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون سر شوهرمو میکوبم ب دیوار😂

هی خواهر اخه کاریم نکرده الکی دلم ازش گرفته ... البته همهی چیزای بدش از چهار سال قبل یهو اومده تو سرمم بی خودی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من امروز اینجوری بودم از صبح پاشدم کلی قر زدم سر شوهرم بعدش رفتیم خونه مامانش اکنجا هیچی نخوردم بهشون محل ندادم شوهرمم قاطی کرد اومد سر مامانم اینا تلافی کرد 

عشقم همه کسم دخترم😍😍
خشمم را بر سر همسر محترم خالی میکنم😝😝 

منم شدیدا دوس دارم همینکارو کنم چون گیر داده بریم شهرستان پیش مامانم اینا هی لج میکنم که دعوا رابندازم ولی بحث ومیپیچونه ... دلم گرفته الکی

من امروز اینجوری بودم از صبح پاشدم کلی قر زدم سر شوهرم بعدش رفتیم خونه مامانش اکنجا هیچی نخوردم بهشو ...

منم بهش گفتم میام ولی اگه از گل نازک تر بشنوم از خودت یا هر کدمشون چنان بر خوردی کنم که ... والا الکی حس گریه دارم امروز

منم بهش گفتم میام ولی اگه از گل نازک تر بشنوم از خودت یا هر کدمشون چنان بر خوردی کنم که ... والا الک ...

منم دقیقا همینطوریم اصلا الکی قاطی کردم همش بچمو بغل میکردم گریه میکردم گفتم فقط تو بدرد من میخوری بابات به هیچ دردی نمیخوره

عشقم همه کسم دخترم😍😍
منم دقیقا همینطوریم اصلا الکی قاطی کردم همش بچمو بغل میکردم گریه میکردم گفتم فقط تو بدرد من میخوری ب ...

باز خوبه بچه داری خدا برات حفظش کنه من که سه ماهه اقدام کردم هنوز بچه ندارم ..دیشب هم تست کردم چون پری عقب افتاده منفی بود... 

شوهرمم  هیچ وقت گوشیش دست من نمیده به گوشی منم نزدیک نمیشه ولی دیشب به من میگه بیا استوری مشتری امو ببین شماره اش سیو کرده بود که استوری میبینه مشتری اش ارایشگره زنه..همش از دیشب فکرای منفی تو سرمه

باز خوبه بچه داری خدا برات حفظش کنه من که سه ماهه اقدام کردم هنوز بچه ندارم ..دیشب هم تست کردم چون پ ...

مرسی عزیزم.نگران نباش طبیعیه تا ۶ ماه اقدام من بار اول اقدام کردم ۳ ماه بعدش حامله شدم بچم سقط شد بار دوم با اولین اقدام باردار شدم اصلا اصراری به بارداری نداشته باش خدا به وقتش میده

عشقم همه کسم دخترم😍😍
مرسی عزیزم.نگران نباش طبیعیه تا ۶ ماه اقدام من بار اول اقدام کردم ۳ ماه بعدش حامله شدم بچم سقط شد با ...

شاید بچه دار بشم از تنهایی درام .. از دیشب که تست منفی شده دیگه بد تر بی اعصاب شدم

اره میدونم درکت میکنم منم همینطوری بودم

حالا میرم شام درس کنم حال هوام عوض شه