2777
2789
عنوان

چه عروس خوبیم من

| مشاهده متن کامل بحث + 44695 بازدید | 655 پست
بابا میدونم اعصابمو بهم ریخت مرتیکه ی خاله زنکه بچه نی نی خاک تو سرش گفتم یکن حرصم خالی شه تف به روش

عزیزم اکثرامیان اینجادروغ میگن الکی میگعت زنم ازم میترسه ازاین چرت وپرتاالکی حرص نخور😘

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بخدا کم نیستن از این مردای بچه ننه

میدونم چی میگی ابجی .یکیش شوهرزورگوئه خودم .کلاارزش نداره به خاطراین جورمریضاحرص بخوری کم دارن

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
2803
میدونم چی میگی ابجی .یکیش شوهرزورگوئه خودم .کلاارزش نداره به خاطراین جورمریضاحرص بخوری کم دارن

فقط میتونم بگم خاک بر سرشون که دختر مردمو بدبخت میکنن

بشین ور دل ننت دیگه بیچاره اه اه چندشن میدونی چندششششششش

2804
وقتی پدرم داره دلیلی نمیبینم کار کنم برم سرکار برای ماهی دوتومان

واقعا که......به تو هم میگن مررررد؟ وای که خدا به داد خانومت برسه. شما هم بچه ننه، هم بی اراده و هم اینکه اصلا به بلوغ فکری نرسیدین. برو از سایت بیرون مرد زن نما....اه اه اه

خدا کنه خدا واست بسازه
2805
غلط کرده بهش گفتم حق نداری پاتو بذاری بیرون 

جناب خونواده تم مثل خودت همینطوری از گل نازک تر 

صحبت نمیکنن؟ 

شما شاید به خاطره پول پدرت به خودت اجازه بدی 

که با همسرت انسانی رفتار نکنی، شاید به خاطره 

همون پول عارت بیاد کار کنی، شاید انتظاره دست بوسی

و کوچیک شدن رو از همسرت داشته باشی

چون قطعا منظورت از دست بوسی، قدرشناسی از پدرتون نبود، شما شاید باز هم به خاطره همون پول به خودت اجازه میدی که از بالا به همسرت نگاه کنی و.... 

ولی قطعا ته همه این حرفا نمیتونی از شریک زندگیت انتظار داشته باشی که عاشقانه و خالصانه دوستت داشته باشه

چون شخصیتی شبیه شما به هیچ وجه برای یک زن

دوست داشتنی نخواهد بود. 

آقا نوید به جای اینکه خودت رو بزرگ ببینی و همسرت رو حقیر، سعی کن تو زندگیت عشق و دوست داشتن و گذشت جاری بشه، رفتار شما تو هیچ زندگی‌ی آرامش نیاورده واسه شما هم نخواهد آورد. 

اگه طلاقشم دادم من از پیش داداشام تکون نمیخورم

چه مرد چندشی😷😷😷😷😷😷 طلاق بگیره بخدا خوشبخت ترین و آزادترین و راحت ترین زن عالم میشه بااین شوهر😷😷😷😷😷خانومتم چشم بازارو درآورده با شوهر کردنش عوووق. خجالت بکش وسط سایت بارداری و بچه داری و این  همه خانوم اومدی حرفای خاله زنکی میزنی. بدبخت زنت که شوهرش تویی

عجب روزگاری شده😳
از اولم دوس داشتم مجرد بمونم داداش بزرگم نذاشت چون  اخلاق با زنا نمیسازه حتی با مادرم و خواهرم&nbs ...

اخلاقت با زنا نمیسازه و عضو نی نی سایت شدی  😂😂😂😂😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
2801