2777
2789
من که عروسیم 1قطره اشکم نریختم انقدر خوشحال بودم که حد نداشت  به قول همسری در پوست خود نمیگنج ...

منم شو هرم میگه بخدا اکه اشک ریختی میرم پشت میکروفن میگم تو عقد من اینو به زور میوردم خونشون🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دور نه اخه من تو روستا زندگی میکنم تقریبا یه ربع راهه

بابا گریه نداره که.منم تک دخترم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اگه هنوز  عروسی نکردی مطمئن باش گریه میکنی

😐😐😐هنو شوهرم ندارم😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من‌که شب عروسی اینقد خندان بودم اصلا نفهمیدم چه حالیه جدا شدن . ولی شب بعدش مامانم از پشت تلفن گریه ...

والا خداییش من هر چی عروس دیدم با گریه رفتن خونه شوهر

خدا کنه گریم نگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز