2777
2789
عنوان

دردگوش

104 بازدید | 13 پست

بچه ها من قطره ازدکتر طب سنتی گرفتم گوشم درد میکنع وبیشتر کیپ شده ازوختی استفادش،کردم حالم بده بگید چکارکنم الانم دکتر نیس که برم 😢

خدایا داده ونداده ات راشکر

عزيز من گوش عضو حساسي هست كه با اعضاي ديگر بدن ارتباط داره و هرگونه مشكلي كه واسش پيش بياد ميتونه كل سيستم بدنتو و تعادلتو بهم بريزه كه بعد دردسرش زياده 

طب سنتي رو من نميفهمم دركي ازش ندارم اخه در دنياي مدرن امروز طب سنتي يعني چي عزيزم بايد به متخصص گوش و حلق بيني كه بهش ميگن ENT مراجعه كني و از فرو بردن يا ريختن داروهاي تجويزي ني ني سايت و امثالهم خودداري كنيد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيز من گوش عضو حساسي هست كه با اعضاي ديگر بدن ارتباط داره و هرگونه مشكلي كه واسش پيش بياد ميتونه كل ...

راست میگی منم گول خوردم خیلی دکتر معروفی بود دارم گریه میکنم 

عزيز من گوش عضو حساسي هست كه با اعضاي ديگر بدن ارتباط داره و هرگونه مشكلي كه واسش پيش بياد ميتونه كل ...

پسرمن امروز 5ماهش شد ، کم شنوائی داشت ، دکترش دوتا قطره داده یکیش دست ساز ، گفته آمادگی پیداکنه برای ساکسیشن گوش ، من خیلی میترسم نکنه بیشتر آسیب بزنع

پسرمن امروز 5ماهش شد ، کم شنوائی داشت ، دکترش دوتا قطره داده یکیش دست ساز ، گفته آمادگی پیداکنه برای ...

هیچوقت دکتر طب سنتی نرو منم گوشمو اون دکتر بدترکرد خیلی پست بود 

راست میگی منم گول خوردم خیلی دکتر معروفی بود دارم گریه میکنم 

الان مشکلت کیپ بودنه گوشته یا درد گوشت؟؟؟ من چند روز پیش ی گوش درد خیلی بد گرفتم که تمام فک و گردنمو هم درگیر کرده بود. رفتم پیش دکتر بهم کو آموکسیکلاو داد هر هشت ساعت یه دونه. با قرص مترونیدازول. اگه عفونت داشته باشه سریع خوب میشه

پسرمن امروز 5ماهش شد ، کم شنوائی داشت ، دکترش دوتا قطره داده یکیش دست ساز ، گفته آمادگی پیداکنه برای ...

عزيزم نوزادتونو بايد ببريد پيش متخصص كودكان كه زير نظر اون هست بعد از اون بخواهيد طبق مشكل فرزندتون يه دكتر مناسب گوش و حلق و بيني بهتون معرفي كنه 

تورو خدا هر بلايي سر خودتون مياريد به اين طفل معصوما رحم كنيد هر كاري ميكنيد دو بار روش فكر كنيد لطفااااا