2777
2789
چرا عزیزم؟

اصن سرچیز الکی بحث انداخت 1هفتس امشبم تودعوا بهش گفتم دیگ هیچی برام مهم نیست اونم گفت پیام نده حالم اذت بهم میخوره همش تودعوا ها عصبی میشه اشتی که میکنیم به بخشش میافته ولی قلبم حس میکنم پرشده از تیکه های سنگین پس کی وقتش میشه قلبمو تحویل بدم

هیسسسس دخترها فریاد نمی زنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن سرچیز الکی بحث انداخت 1هفتس امشبم تودعوا بهش گفتم دیگ هیچی برام مهم نیست اونم گفت پیام نده حالم ...

😔😔😔😔😔

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
خدانکنه چرا

زنگ زدم گفت دارم آمپول میزنم همیشه خدا مریض میشه سالی 4بار میره خون میده همیشه هم بعدش مریض میشه 2روز پیش خون داد الان اینطوری شده 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نه کلی کار دارم فردا شب هم میخوایم بریم مسافرت تازه میخوام اپیل کنم آشپزخونه هم میخواستم جارو بزنم و ...

چقد من این حال هوا و حس را دوست دارم سفرتون بی خطر 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
زنگ زدم گفت دارم آمپول میزنم همیشه خدا مریض میشه سالی 4بار میره خون میده همیشه هم بعدش مریض میشه 2رو ...

الهییی خخخخ

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
نه کلی کار دارم فردا شب هم میخوایم بریم مسافرت تازه میخوام اپیل کنم آشپزخونه هم میخواستم جارو بزنم و ...

جون من جارو نزنی ها .همسایه بالایی ما همیشه خدا 2شب یادش میافته خونش کثیفه کلی فش میدم بهش .چندبارم شکایت کردیم به هییت امنا اما کو گوش شنوا