2777
2789
اییییی چ بده

دوس دارم بپیچونم اما باید برم خونه دوستم پدرش فوت کرده

نو عید گرفتن 

کادو باید ببرم؟؟

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خدانکنه

خدا یه بچه به من نمیده اگه دلش به حال دلم نمیسوزه دلش به حال جسم خستم بسوزه از این حمالیا نجاتم بده😔😔😔😔

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
ن بابا کادو چرا

نمی دونم 

تا حالا نرفتم این جور جاها 

حالا شیرینی شاید ببرم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

نه کلی کار دارم فردا شب هم میخوایم بریم مسافرت تازه میخوام اپیل کنم آشپزخونه هم میخواستم جارو بزنم ولی همسرم خوابه😂 همسایه ها هم گناه دارن 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

من نشستم تا شوهرم از دکتر بیاد حالش بد بود 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نه کلی کار دارم فردا شب هم میخوایم بریم مسافرت تازه میخوام اپیل کنم آشپزخونه هم میخواستم جارو بزنم و ...

اره لطف میکنی جارو نزن 

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘