2777
2789
عنوان

بچه هاااا

173 بازدید | 19 پست

دلم گرفته اه من خیلی حساسم  همه برام مهمن دوس دارم اکثریتو راضی نگه دارم و این خیلی بده 

من عروس اولم عروس دوم یعنی جاریم با برادرشوهرم دوس بود و به خاطر خانواده دختره و اینکه دختر یه بار با برادرشوهر خونه مادرشوهرم رفته بودن  و تنها بودن 

پدرشوهرم کاملا با زدواجشون مخالف بود میگف اون دختر جلفیه و بعد از ازدواج هم گفته بود تو هر چی باشه برا من مهسا نمیشی ولی الان حس میکنم اونو بیشتر از من محل میده

نمیدونم یا توهم زدم یا واقعا اتفاقی افتاده

نمیدونم😢

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل بدن.. مهم نیست اونقدرا😶

من یه اخلاقی دارم میگم فقط منو بگن خدا وکیلی هم اونجوریه ها امروز عموی همسرم بعد سال تحویل پاشد عیدی داد به جاریم ۵۰ داد به من ۱۰۰ داد

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
چرا انقدر واستون مهمه واقعا ..حالا بیشتر دوست باشه چی میشه 😐واقعا عجیبه واسم طرز تفکرات بعصی دوستان

دوس دارم همه منو بگن

من یه اخلاقی دارم میگم فقط منو بگن خدا وکیلی هم اونجوریه ها امروز عموی همسرم بعد سال تحویل پاشد عیدی ...

عزیزم اینطوری خودت اذیت میشی خب

سعی کن بی اهمیت تر باشی

سلام (-:
عزیزم اینطوری خودت اذیت میشی خب سعی کن بی اهمیت تر باشی

اره دقیقا از صب فقط دارم خودخوری میکنم 

دوس دارم همه منو بگن

اعتماد به نفستون خیلی پایینه ..خیلی 

حتی دقت به عیدی هم کردید الان واقعا 100 دادن به شما ذوق کردید به اون 50 دادن ... مواطب باشید این میزان از علاقه به تایید از طرف دیگران و مهرطلب بودنتون نشانه خوبی نیست ..امیدوارم ناراحت نشی ولی کاملا تناقض داره با بلوغ فکری 

اعتماد به نفستون خیلی پایینه ..خیلی  حتی دقت به عیدی هم کردید الان واقعا 100 دادن به شما ذوق ک ...

اره اعتماد به نفسم زیر صفره 

دقت به عیدی هم حرف حرف پول نیس حرف حرف مهم بودنه والاه 

بخدا فقط تنها چیزی که برام مهمه مهم بودنو بیشتر تو چشم بودن