2777
2789
عنوان

اینکاروبکنم؟؟؟

144 بازدید | 18 پست

نوناپیکای قبل توضیح دادم

خونواده شوهرم از ۱۹م اومدن خونمون تا۱۵هم قراره بمونن همشم خونه ما بخاطراینهاهم هی یکی میره یکی میادخونمون

من دیگ واقعا داره زورم میگیره

حالا میخوام واسه اینک بفهمن کارشون زشته وبیشترازین نمونن برم خونه اقام فردا ودوسه روزی بمونم

بنظرتون کاردرستیه؟ پیشنهاددیگه ایی هم دارین بدین

شما خوزستانی هستین

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندنفرن؟هدفشون چیه ؟؟واقعا یک‌ماه بمونن اونجا ؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

ن زشته اینجوری!

بی ادبی و بی احترامی نکنید!

این کارتون از فحش هم بدتره!

با شوهرتون تنهایی حرف بزنید با محبت بهش بگید خیلی دلم میخواست این روزا باهم بریم بیرون،دوتایی تفریح کنیم تنهایی فلان کارو بکنیم ولی خب خانوادت اینجان و احترامشون واجبه و خیلی دوستشون دارم ولی از طرفیم دلم میخواد تعطیلات و این روزارو باهم تنها خوش بگذرونیم😔 کاش میشد و....😄یکم خودتو ناراحت و مظلوم بگیر

با محبت و لوس بازی هم باش حرف بزن 

ی چیزایی هم خودت با خلاقیتت بش اضافه کن😄

حتما ی فکری میکنه خودش

تو حرفات از تفریحات و کارایی حرف بزن ک مورد علاقشه😎😄حتی شیطنت های دوتاییتون😄😎

خوب مخشو بشور اما با سیاست😃

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

منم اهوازم.خانواده خاستگارم ایذه ن.از الان باهاش شرط کردم فامیلت حق ندارن بیشتر از ۳روز بمونن اونم فقط واسه کار واجب😑😑😑

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
منم اهوازم.خانواده خاستگارم ایذه ن.از الان باهاش شرط کردم فامیلت حق ندارن بیشتر از ۳روز بمونن اونم ف ...

اینجوری نگید😑😄باور کنید ب مرور از چشم شوهرتون میوفتید

زود جبهه نگیرید!با سیاست حل کنید!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اینجوری نگید😑😄باور کنید ب مرور از چشم شوهرتون میوفتید زود جبهه نگیرید!با سیاست حل کنید!

مثلا خواستم گربه دم حجله بکشم😥😥

ن زشته اینجوری! بی ادبی و بی احترامی نکنید! این کارتون از فحش هم بدتره! با شوهرتون تنهایی حرف بزن ...

بهش گفتم اونم کامل حقو داد بم حتی میگف حلالم کن

وای چ فایده چیکارمیتونه بکنه؟