2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته

124 بازدید | 14 پست

چرا انقدر امروز روز غمگینیِ

هوا ابری و بارونی ِ این خوبه ولی انگار اولین روز پاییزه 

تو دلم خالیه از صبح دل آشوبم 

کاش یه دکمه stopبود یا دور کند 

یجوریم 

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داغونم حالم بده مشکل بزرگی گریبانگیرمون شده.توروخدا خانما از ته دل برامون دعا کنید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دل منم گرفته ولی اینجا انگار روز اول تابستون هوا گرم و آفتابی😥

شما کجایید؟ 

من کرجم

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖
کاش زود می شد ۱۷دفروردین از عید دیدنی راحت می شدم

دقیقا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خیلی جوِ خوبیه که دوس داری دکمه ی دور کند داشته باشی😂😂

کاش ی دکمه ی دور تند بود میزدیم میرفتیم جلو بابا

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من . دلم گرفته هم دلمم شکسته. وهم به اندازه تمام کوه های دنیا غم روی قلبمه. پدرو مادرم جداشدن و خبری از پدزم ندارم امروز روز پدره و عیدهههه....  من و خواهرم هردو بارداریم مامانم خودشو برای اون میکشه ... کلی چیز دیگه. کاش میتونستم اینقد زجه بزنم سال بااین همه بغضم شروع نشه.حیف شوهرم خوابه دیشب شب کار بوده. نمیخام غصه مو ببینه گناه داره شب عیدی اونم غمگین میشه. فقط منتظرم تا از در بره بیرون اینقد گریه کنممم شاید اروم شم 

من سر صبح از خواب پاشدم کسی حرفی و به گوشم  رسوندو دلمو شکوند که هنوز اشک چشمم خشک نشده...چشام پف کرده حرفش خیلی تلخ بود...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....