2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۰روز قهر خونه بابام بودم خانواده ش دوبار فرستاد که برگردم منم با دعوا و جنگ حسابی برگشتم قول داد که ...

ای بابا چ بد خب دردش چیه شوهرت 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
قسم و قران میخورد که خوب میشه حالا از دیروز بهروشای قبل داره ادامه میده جای برگشتم به خونه بابام ندا ...

گلم فرد خائن که با قسم اینها درست نمیشه ،شما باید میبردینش پیشروانشناس که درمان شه،و تغییر واضح در رفتارش میدیدی،اصلا خودش قبول داره زشتی عملش رو؟

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
گلم فرد خائن که با قسم اینها درست نمیشه ،شما باید میبردینش پیشروانشناس که درمان شه،و تغییر واضح در ر ...

نه کلا زیر بار نمیره بهشمـک میگم دعوا راه میندازه 

نه کلا زیر بار نمیره بهشمـک میگم دعوا راه میندازه 

خوب پس باید تصمیم جدی و بگیری ،باهاش صحبت کن بگو بیاد مشاوره اگر نیومد شما باید بدونی این قول درست شدن به هیچ دردی نمیخوره چون تلاشی برای عوض شدن اصولی خودش نکرده، و توی این زندگی موندن به صلاح خودتون نیست

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

اول مدرک جمع میکنم بعدش اگه مطمئن باشم میذارم میرم واقعا

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

اگر میتونی طلاق بگیر نمیتونی نذار حرمتها بشکنه و غیر مستقیم تلاش کن برای نجات زندگیت

ادمی ک میره سراغ اینکارا درست شبیه معتاداس رفتارش

چطور ی ادم معتاد نمیتونه ی شبه ترک کنه باز وسوسه میشه اینام باید ب مرور ترک کنن ی دفعه همش چرته