2777
2789
عنوان

اجيل و خيانت

346 بازدید | 21 پست

اينهمه همه جا ميگم چيز گرون نخرين اجيل نخرين تحريم كنيم و اينا

خودمم واقعا عمل ميكنم و نميخرم هر چي گرون ميشه

ديروز شوهرم اومد خونه ميبينم سه كيلو اجيل اعلا رفته خريده ميگه واي اينا شد ٤٥٠ تومن 😐😐😐 ميخواستم بكشمش اصن انگار خبر نداشت اجيل گرونه و نبايد بخره 😧

بهش ميگم من اينهمه مقاومت ميكنم چيزاي گرون نميخرم بعد تو راحت ميري ميخري 

دلم نيومد بزنم تو ذوقش ولي حس كردم به ارمانهاي من و مردم خيانت كرد با اين خريد كردنش

منم گفتم نميذارم جلو مهمون كه كسي ك نخريده شرمنده نشه 😑

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

طلااااق😂😂😂

فقط طلاق🤬🤬😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من برا بچم كهنه ميبندم و ميشورم

واسه خودم لباس نخريدم امسال

ديدم شوهرم قشنگ رفته ي دست كااامل لباس بيرون و لباس خونه اي نو و خوشكل برا خودش خريده با دوتا كفش

ميخواستم خفش كنم 

ميگم من رعايت ميكنم ميگه ااا خوب توم بخر هر چي ميخواي 😡

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقيقا راهش همينه 😂😂😂

😂😂😂😂به 85میلیون ادم خیانت کرده این شوهرت 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من برا بچم كهنه ميبندم و ميشورم واسه خودم لباس نخريدم امسال ديدم شوهرم قشنگ رفته ي دست كااامل لباس ...

حقته 

هیچ وقت زنایی ک بیش از حد ازخودگذشتگی میکنن رو درک نمیکنم 

🙁🙁🙁😓😓😓

ماهم دیشب یه کم خریدیم بردیم خونه ماامانم😃😃😃

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️