2777
2789
عنوان

فوری

145 بازدید | 9 پست

مامانا سلام خوبین؟شب عیدی دستم بند شده با اینکه قرص میخوردم حامله شدم الان ۳هفتمه میخوام سقط کنم چون بچم ۷ ماهشه تازه و ۴تا سنگ کله گنده تو صفرامه لطفا هرکی هر تجربه ای داره بگه . کسی تو اصفهان هست که تو ایام عید باشه و اینکارو بکنه اگه هست بهم پی وی بگین 

جوشونده ی ریشه درخت شاتوت بخور

و اینکه ازین ب بعد بیشتر دقت کن😐

اگرم تو داروخونه آشناداری شیاف بگیر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شیافی باید بگیرم؟ سونوگرافی نیاز نیس برم؟

نمدونم اسمش چیه فقط بدون نسخه نمیدن شیاف برا سقطه البته شیافه واژیناله ها 

خییییییلیم اذیت میشی سقط ب اندازه یه زایمان اذیتت میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نمدونم اسمش چیه فقط بدون نسخه نمیدن شیاف برا سقطه البته شیافه واژیناله ها  خییییییلیم اذیت میش ...

باشه بهتر اینکه بخوام تو بارداری عمل کنم صفرامو بچمم خواه نا خواه باید رها کنم بعدا تو روحیه تاثیر میزاره اسم شیافت و طریقه مصرفشو برام میپرسی لطفا،؟ تازه فردا شبم بلیط مشهد دارم 😵😵

باشه بهتر اینکه بخوام تو بارداری عمل کنم صفرامو بچمم خواه نا خواه باید رها کنم بعدا تو روحیه تا ...

با چی میری؟

من خودم ک دکتر داد بهم چند سال پیش امشو نمدونم بخدا ازکجا بپرسم 

تو اول همون جوشونده ی ریشه ی درخت شاتوت غلیییییظ بخور اگ سقط نشد بفکر شیاف بیوفت

قبل سفر نندازی ها خیلی اذیتت میکنه بیچاره میشی

من خودم ک دکتر داد بهم چند سال پیش امشو نمدونم بخدا ازکجا بپرسم  تو اول همون جوشونده ی ریشه ی ...

با هواپیما میریم بیچاره شوهرم کلی ناراحته احساس گناه میکنه آخه قرص خرده بودم روز پدر چه کادویی بهش دادم 

تو از سقطت پشیمون نیسی؟

چرا خیلی😐

من بچم ۱۰ ماهش بود دکترم آشنابود سقطش کرد ولی مث سگ پشیمونم کاش نگهش میداشتم😢

همش کابوس میبینم زندگیم خراب شد داشت از هم میپاشید تا نزدیک طلاق رفتیم کلی مالی ضرر کردیم 

من ک میگم آه اون بچس😭