2777
2789
عنوان

بی بی چک ....

146 بازدید | 16 پست

سلام خانما....من دوروز پیش در روز بیست و پنج قاعدگی بی بی چک گذاشتم منفی شد ...دیروز صبح روز بیست و شش قاعدگی گذاشتم هاله ای توهمی زد و وقتی بعد از ظهر زدم هاله ای واضح افتاد که دیده میشه اما تو عکس نمیتونه ...درد کمر و قولنج شدید دارم با این اوصاف به نظرتان امیدی هست...من باردارم؟؟؟؟

مادرم 🖤

صبر کن از موعدت بگذره بعد بی بی بزن،

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا لایکم کنید

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

امروز هم تست بزن اگه باردار باشی باید پرنگ تر از دیروز باشه

سلام خانما.من کیست تخمدان داشتم و متفورمین مصرف میکردم رفتم دکتر گفت کیستات برطرف شده و اقدام هم کردم.امروز روز ۳۱ سیکلم هستش و پری نشدم چند روز پیشم لک دیدم.بی بی چک هم گذاشتم امروز منفی بود به نظرتون میشه باردار باشم ولی بی بی چک منفی باشه☹️☹️

[QUOTE=85064198]سلام خانما.من کیست تخمدان داشتم و متفورمین مصرف میکردم رفتم دکتر گفت کیستات برطرف شده و اقدام هم کرد ...[/QUOTEبله عزیزم تا وقتی پریود نشدی امیدوار باش

مادرم 🖤
سلام خانما.من کیست تخمدان داشتم و متفورمین مصرف میکردم رفتم دکتر گفت کیستات برطرف شده و اقدام هم کرد ...

بله

فقط پاسخ مثبت بیبی چک هست که حتمیه ولی پاسخ منفی ممکنه اشتباه باشه.