كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 عنوان واییییی چیکارکنم😥😥😥😥 229 بازدید | 12 پست موهامو قبلا امبره کرده بودم بعد حالا دکلرش زده بیرون زرد شده بود رفتم یه رنگ خوب خارجی گذاشتم حالا میبینم دارم کچل میشم پشت موهام خوبه جلوش افتصاح شده مخصوصا کف سر، سفید سفیده چه غلطی کنم حالا، قرص زینکو آهن هم مصرف میکنم اصلا هم دلم نمیخواد رنگ کنم یه غلطی کردم پارسال دکلره کردم موندم توش هی زرد میشه مجبورم بزنم معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد 1397/12/29 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانی_بانو عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4835 به نظر من یه مدت موهاتو کوتاه کناصلا نذار بلند شه تا جون بگیره
كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 به نظر من یه مدت موهاتو کوتاه کن اصلا نذار بلند شه تا جون بگیره اتفاقا امروز کوتاه کردم، چیکار کنم به نظرت که دیگه رنگ نخواد؟ حنا خوبه بذارم با قهوه معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 موهات که ضعیف شدن بروکوتاه کن فعلا هم رنگشون نکن متاسفانه امروز رنگ کردم چون زرد شده بود دوباره دلم میخواد دیگه رنگ نکنم مشکی پر کلاغی بذارم بازم زردی میزنه بیرون؟ معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
مانی_بانو عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4835 اتفاقا امروز کوتاه کردم، چیکار کنم به نظرت که دیگه رنگ نخواد؟ حنا خوبه بذارم با قهوه خب رنگش نکن اصلا
كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 خب رنگش نکن اصلا میگم که زرد میشه بعد یه مدت معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 کوتاه منظورم پسرونه ست تقریبا از ته آها نه شوهرم نمیذاره معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
مانی_بانو عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4835 متاسفانه امروز رنگ کردم چون زرد شده بود دوباره دلم میخواد دیگه رنگ نکنم مشکی پر کلاغی بذارم بازم زرد ... مشکی ضررش از دکلره بیشتره
كعكة مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4636 وا؟؟ کچل بشی خوبه؟؟ میگه رنگ نکن ولی میگه کوتاهم نکن معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
سمانه٦٨ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 914 متاسفانه امروز رنگ کردم چون زرد شده بود دوباره دلم میخواد دیگه رنگ نکنم مشکی پر کلاغی بذارم بازم زرد ... نه مشکی بذار ولی نه پر کلاغی چون اونم اندازه دکلره آسیب میزنه به مومثلا رنگ شماره ۳ بذاربعد از چند بار شیتشو ممکنه یه مقدار رنگ مشکیت برا به سمت کم رنگ شدن ولی دیگه زرد نمیشه