2777
2789

مادر شوهرم یه کار زشتی کرده شب عیدی دلم نمیخواد ببینمش.

ما یه وامی گرفته بودیم پسر عمه شوهرم ضامن بوده. بخاطر دیرکرد اقساط وام ، یه تومن پول اون بنده خدا توی حسابش مسدود شده بود . خلاصه ما دستی بهش دادیم. بعدم رفتیم وامو کامل تسویه کردیم. کلا دو تومن بوده. قرار شد پسر عمه اون پولی که دستی بهش دادیمو بهمون برگردونه.

ولی خبر دار شدیم مادرش رفته از جانب ما شماره حساب خودشو داده و پولو گرفته و خرج کرده.

شوهرمم که بهش زنگیده گفته چرا اینکارو کردی گفته بجای بدهی ات برداشتم.

من ناراحتیم اینه چرا درست مثل آدم به ما اطلاع نداد میخواد این کارو بکنه.

بعدم من فریزرم خراب شده ۱۲۰۰ خرجشه.شب عیدی نه مرغ خریدم نه گوشت نه سبزی از ترسم که خراب نشه.

واقعا از صد تا غریبه بدتر رفتار کرد. خودش صاحبخونه هست. مستاجر داره. بازنشستگی داره پدرشوهرمم کار میکنه

اونوقت ما مستاجریم. دو تا اجاره عقبیم. فریزرم که اینجور. دو تا هم وام داریم باید قسط بدیم.

واقعا از رفتارش سوختم.

چی بگم

سال تحویلم باید بریم اونجا. اه دلم نمیخواد ببینمش

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوا حال اون یارو حا بیارین که رفته همچین غلطی کرده مگه پولو از مادرشوهرت گرفته بود که به اون داد

بعدشم مادرشوهرت رسما دزد تشریف داره

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
اوا حال اون یارو حا بیارین که رفته همچین غلطی کرده مگه پولو از مادرشوهرت گرفته بود که به اون داد بع ...

آره به اونم شوهرم گفته. ولی نمیشد مادرشو خراب کنه خیلی😕

میگه اون پولایی که بدهکاریو ندادی منم اینجوری برداشتم

ای خدا  کاش میتونستم کمکی بهت کنم

عزییییییییزم

لنگ پول نیستیم الحمدالله 

فقط فریزر بازی درآورده

انشالله خدا به سرش بیاره 

منظور بدی نداشتم گلم .اخه منم توی این شرایط بودم درک میکنم 

فداااات

ناراحت نشدم از شما

از کسی ناراحتم که اسم خودشو گذاشته مادر

امیدوارم مرغ و گوشتش بگنده

عزییییییییزم لنگ پول نیستیم الحمدالله  فقط فریزر بازی درآورده انشالله خدا به سرش بیاره

ولی به نظرم اگر فریزر قسطی برداری بهتره 

من ماشین لباسشویی م یه قطعه اش که خیلی هم مهم نبود خراب شد کلی خرجش کردم اخرش هم ماشین نشد برام .ناچار شدم یکی دیگه بخرم .اخه تعمیرکارا کاربلد نیستن .قطعاتشون هم به دردنخوره