2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرم درد می‌کنه...هنوز کلی کار دارم وکلی خرید

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
مزخرف تازه دعوا و فحش و فحش کاریمون تموم شده

اخی چرا

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

حالممم با تو نابهههه

غوغا میکنه چشم تو 

مننننن مجنونممممم

کار دادی دیگه دست دلم میدونممممممم 

من با تو خوشممممم با تو خوشمممم میدونمممممم

اوععع اوههه همگی بیاین وسططططط سریع 

اگه اینو دوست ندارین میریم تو فاز بندرییییی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
سر اذیت های بچه بیکاری شوهرم افسردگی گرفتم واقعا

اخی خدابزرگه...کدوممون اینارو نداریم... ایشالا که روزای سخت میره و روزای خوبت میاد

منم حالم داغونه...شوهر آشغالم دیشب کلی بهم فحش داد فقط بخاطر اینکه پسر سه ماهم گریه میکرد..بهم گفت بی پدر مادر آشغال ..و تهدید به کتک زدنم کرد...از دیشب باهاش حرف نزدم الان زنگ زد که شام چی داریم من گفتم نیمرو گفت نمیرو چیه خودم همبرگر میخرم گفتم من نمیخورم گفت فدای سرم...انشاالله بحق این شب عزیز جواب دل شکستمو بده

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪