2821
2789

آشیل

آکیلیز

حالام پاییز!

تو روخدا یه اسمایی بذارین که خود بچه فردا خجالت نکشه از اسمش وکسی هم مسخرش نکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آشیل آکیلیز حالام پاییز! تو روخدا یه اسمایی بذارین که خود بچه فردا خجالت نکشه از اسمش وکسی هم مسخ ...

پاییز اسم ایرونیه نه مثه اون دوتا اجنبی باشه😁😁

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

بزار بهار یا بهاره 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

عزیزم ببین ب دل  خودت میشینه و دوست داری بذار ثبت احوال قبول می کنه

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

عزیزم کلا پاییز توی اشعار و‌دل نوشته ها فصله غم و‌هجران از جدایی و این صحبتاس اسمی بذار که به فرزند غرور و بزرگی بده ، با قدا کردنش ببریش بالا 

مثل بانو 

مثل رز بانو

حنا ، گندم و....

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
2824
2823
2791
2779
2792