میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 عنوان کسی فال بلده؟ 42 بازدید | 4 پست به فال اعتقاد دارید؟کسی میتونه برام فال بگیره؟من یه نفرو خیلی دوست دارم میخوام بدونم تهش بهش میرسم یا نه شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا 1397/12/28 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروردینی_تنها عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 111 من دومورد فال پاسور بلدم امانه اینکه بگم تهش بهم میرسید یا نه!يك مورد فالم درصد دوست داشتن طرف مقبلتو ميگه..اون يكى نشون ميده بين دلاتون چى ميگذره😊 از شبنم عشق خاک آدم گل شد..صد فتنه و شور در جهان حاصل شد،،سر نشتر عشق بر رگ روح زدند..یک قطره خون چکید و نامش دل شد♥️
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 من دومورد فال پاسور بلدم امانه اینکه بگم تهش بهم میرسید یا نه! يك مورد فالم درصد دوست داشتن طر ... هزینش چقدره عزیزم؟ شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
فروردینی_تنها عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 111 هزینش چقدره عزیزم؟ هزینه نمیگیرم گلم از شبنم عشق خاک آدم گل شد..صد فتنه و شور در جهان حاصل شد،،سر نشتر عشق بر رگ روح زدند..یک قطره خون چکید و نامش دل شد♥️