پاییزیmahsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 75 عنوان لطفا جواب بدین دوستان گلم 77 بازدید | 7 پست چطور میتونم ی چن جمله مکالمه عربی رو ترجمه کنم؟خیییبلی ضروریه اگه کسی هس که میتونه کمکم کنه تا براش بفرستم برام ترجمش کنه😉 گآهی اوقآت فِڪر ڪَردَטּ بِـہ بَعضیآ👈نآخوآگآه لَبخَندُ رویِ لَبآت میآرہ ,, دوس دآرَم اوטּ لَبخَندآیِ بیگآهُ اوטּ بَعضی هآ رو ,, 1397/12/28 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزیmahsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 75 مرررسی از راهنماییتون گآهی اوقآت فِڪر ڪَردَטּ بِـہ بَعضیآ👈نآخوآگآه لَبخَندُ رویِ لَبآت میآرہ ,, دوس دآرَم اوטּ لَبخَندآیِ بیگآهُ اوטּ بَعضی هآ رو ,,
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 یه دوست عراقی دارم که الان قهریم و به هیچ قیمتی آشتی نمی کنیم. اگه یه ماه پیش سوال داشته کمکت می کردم خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
پاییزیmahsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 75 یه دوست عراقی دارم که الان قهریم و به هیچ قیمتی آشتی نمی کنیم. اگه یه ماه پیش سوال داشته کمکت می کرد ... چراااا قهر!!!! حالا شما بیا واس خاطر ما آشتی کن تا ی کمکی هم به ما بشه😁😁 گآهی اوقآت فِڪر ڪَردَטּ بِـہ بَعضیآ👈نآخوآگآه لَبخَندُ رویِ لَبآت میآرہ ,, دوس دآرَم اوטּ لَبخَندآیِ بیگآهُ اوטּ بَعضی هآ رو ,,
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 چراااا قهر!!!! حالا شما بیا واس خاطر ما آشتی کن تا ی کمکی هم به ما بشه😁😁 تو گوگل ترنزلیت به نظرم بیاره ها. امتحان کردی؟ خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
پاییزیmahsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 75 تو گوگل ترنزلیت به نظرم بیاره ها. امتحان کردی؟ آره از مایکت گرفتم برام ترجمه کرد😉😉 ممنون🌸🌸 گآهی اوقآت فِڪر ڪَردَטּ بِـہ بَعضیآ👈نآخوآگآه لَبخَندُ رویِ لَبآت میآرہ ,, دوس دآرَم اوטּ لَبخَندآیِ بیگآهُ اوטּ بَعضی هآ رو ,,