2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دفترچه ندارم .خدا حفظش کنه 

ممنون 

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

اول لباس بهتون میدن بعدش انژیوکت وصل میکنن بعدش سوند بعدم اسمتونو صدا میزنن رو ویلچر میشینین میرین تو اتاق عمل میشینین رو تخت بی حستون میکنن دراز میکشین پرده سبز میکشن جلو صورتتون میگن داریم میشوریم ولی دروغ میگن شروع کردن دیکه😁چرت و پرت بهتون میگن که یه دفعه صدا گریه نی نیو میفهمی لباستو میکشن بالا میزارنش رو سینت بعدم ریکاوری سردتون میشه فشارتون میدن اصلا نمیفهمین می یارنتون بیرون خونوادتونو میبینین که چشم انتظارن دوباه منو که فشار دادن مسکن توی پام زدن وشیاف کوچولوتونو می یارن کنارتون تا شب که سوندو میکشن میگن یالا راه برو راه میرین دستشویی هم میرین که دیگه نوار بزارین فرداشم حتما باید شکمتون کار کنه و تماااام می یاین خونه عصرم شکممو فشار دادن اون یکمی دردم گرفت زیاد نه که داد بکشم