2777
2789
عنوان

بچهههههههه

190 بازدید | 7 پست

سلام به همگی دوستان عزیزم شایدمنوبشناسید من ۱۰سال معالجه ناباروری کردم آخرشم نشد تا یه پسر نازو ازنوزادی به فرزندی گرفتیم الان ۷سالشه کلاس اوله . وقتی پسرم هنوز نیومده بود زنداداشم و دخترداییم حامله شدن اینقدر حسرت خوردم که مریض شدم واقعا اعصابم بهم ریخته بود ۱۰ روز بستری بودم توبیمارستان روانی. خلاصه الان سه تا پسرا همسنن اوناهم پسربودن. الان که ۷ سالشه بچم بگم بهتون که اولا بسیاربازیگوشه مشق نمینویسه صبحها دیر پامیشه باجون کندن واذیت بعد مدرسه که بیادباید همش دنبالش بدوم مشق داره بازی میخواد نهارباید مطابق میلش باشه و..... بخداسخته بچه داری ولی دیشب از خداتشکرکردم اگه مادر نبودم دلم میسوخت الان خونم همش بهم ریختس ولی بازم خداروشکرکه دارمش کاش همه به رضای خداراضی باشن و اونایی که اینقدر حسرت بچه میخورن به بهزیستی هم فکر کنن 

چه کار خوبی امیدوارم خدا بهتون ببخشه و خوشبخت و سعادتمند کنار هم زندگی کنید

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چکار خوبی کردین مرحبا🌹 کاش اینایی که میگن در حسرت بچه هستن به این بچه های معصوم هم فکر کنن

انشالله سلامت و خوشبخت باشین  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خواهر شوهر من هر چی تلاش کرد بهش ندادن،آخه یکی از شرطاش داشتن دیپلمه که اونا ندارن😐

آره عزیزم دیپلم تعهداینکه بچه وارث حداقل یک سوم اموالت باشه چون تواسلام فرزندخونده وارث نیست