2777
2789
عنوان

اواخر 97:-)

45 بازدید | 7 پست

‏به عنوان کسی که نوروز 97 دقیقا 98 کیلو بودم و الان شدم 97.900 خدمتتون عرض میکنم که خواستن توانستنه. فقط کافیه تو سال جدید بخواین.

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخوای چن کیلو بشی؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

به تمام برنامه هام رسیدم ،15کیلو وزن کم کردم باردار شدم و کارهایی که داشتم و انجام دادم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
به تمام برنامه هام رسیدم ،15کیلو وزن کم کردم باردار شدم و کارهایی که داشتم و انجام دادم

افرین قهرمااان

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
75م میخام 60شم     ولی اراده ندارم خیییلی شکموام

کم کم، کم کن. سخت نگیر. اصلا غذا خوردن از بالاترین لذتای دنیاست. سال دیگه میشه همونی که میخوای😊

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز