2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

446 بازدید | 20 پست

دوستان من از اول بارداری قند ناشتام بالا بوده.رژیم میگرفتم.الان ک 25 هفتم و آزمایش غربالگری دیابت دادم قند ناشتام شده 104.دکترم گفته بود بالای 95 انسولین باید بزنی.حالا امروز تازه جواب آزمایشو گرفتم.زنگ زدم به منشی دکتر میگه مطب تعطیل شده.بنظر شما تا بعد تعطیلات خطری ایجاد میکنه تا برم دکتر؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

نگران نباش فعلا بازم پرهیز کن تا بعد تعطیلات...منم قندم بالا بود تو بارداری..ناشتا یادم نیس ولی بعد اون پودر ۲۰۰ بود انسولین هم نزدم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کنید تا حد ممکن تو این مدت برنج، پاستا، نون سفید، و شیرینیجات نخورین. بیشتر مواد پروتئینی مثل مرغ، حبوبات و میوه و سبزیجات استفاده کنید تا قندتون کنترل بشه. نون جو می تونید استفاده کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
برو دکتر. غدد یا داخلی الان عیده و همه جا شیرینی و شکلات قندت زیاد بالا نیست ولی بری بهتره من دیاب ...

منم قند ناشتام از اول بالا بود.یبار 95.98.95

131

آخرین بارم شد 80.حالا شد 104

دکترا الان دیگه تعطیل کردن همه

نگران نباش فعلا بازم پرهیز کن تا بعد تعطیلات...منم قندم بالا بود تو بارداری..ناشتا یادم نیس ولی بعد ...

آخه واسه من از اول هی بالا میره پایین میاد.چند بار بهم گفتن انسولین بزن ولی من هی مقاومت کردم.میگن تو 7 ماهگی خطرناکه.من فردا میرم تو 7 ماه

منم قند ناشتام از اول بالا بود.یبار 95.98.95 131 آخرین بارم شد 80.حالا شد 104 دکترا الان دیگه تعط ...

۱۳۱ بالا بوده اگه فکر. میکنی نمیتونی پایین نگه داری برو. حتما 

برو بیمارستانها دکتر دارن یا به منشی دکترت بگو که از دکتر. سوال کنه چکار. کنی

نگران نباش ولی نوسان قند. خون خوب نیست چون الان عیده و. همه جا شیرینی میگم

۱۳۱ بالا بوده اگه فکر. میکنی نمیتونی پایین نگه داری برو. حتما  برو بیمارستانها دکتر دارن یا به ...

ظاهرا رژیم نمیتونه خوب کنترل کنه قندمو.منشی دکتر منم ک انگار از دماغ فیل افتاده.هرچی میگی خودش میگه برو بیمارستان.چند روز پیش زنگ زدم میگم سرکلاژ کردم الان لکه بینی دارم از دکتر بپرس چیکار کنم خودش میگه برد بیمارستان😕😕