2777
2789
عنوان

دست بزن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 50 پست
غرور چیه عید چیه مردک نفهم میتونه با دوتا داد تموش کنه ولی ادم با شخصیت و فهمیده فحش میده و کتک میزن ...

خب نمیرم سمتش واسه آشتی

اما واقعا برم خونه بابام اونا بفهمن خیلی براشون گرون تموم میشه

بمونم خونه و قهر بمونم خوبه؟

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

یه پیغام بهش بده ،بگو از تو با این جایگاه اجتماعی همچین توقعی نداشتم.... ببین در کل از حرفات اینطور فهمیدم که ترجیح میدی آشتی کنی... برای همین توی پیامت تند نرو... بگو که منظوری از حرفات نداشتی و حتی اگه با منظور هم گفتی اون نباید اینطوری توی خیابون عکس العمل نشون میداده.... یه طوری هم اعتراضت رو نشون بده هم سعی کن نرمش کنی.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غرور چیه عید چیه مردک نفهم میتونه با دوتا داد تموش کنه ولی ادم با شخصیت و فهمیده فحش میده و کتک میزن ...

برج 10 رفتم پزشک قانونی و پرونده درست کردم بردم دادگاه قاضی احضارش کرد ب من گفت هرچی دستور بدی اجرا میکنیم یا رضایت بده یا نهایت من با ی امضا میفرستمش زندان بخدا خیلی دل رحمم دلم براش سوخت گفتم ابروش نره جلو همکاراش و فامیلاش رضایت دادم ولی تعهد داد ک کتک نزنه فرداس شرو کرد ب زدن این دفعه میندازمش زندان فقط بدشانسی خوردم ب تعطیلات عید فک نکنم دادگاه باز باشه طلاقم نمیگرما ولی میندازمش زندان تا بفهمه ک واقعا تواناییشو دارم دفعه پیشم بخاطر ابروش کاری نکردم وگرنه میتونستنم

روی طاقت خودت بیشتر کار کن

اصلا نرو سمتش حتی اگه به قیمت خراب شدن عیدت باشه

حتی اگه تنهاییی رفت سفر 

یکبار برای همیشه جلوش وایسا 

به خانوادت هم بگو 

برای خودت احترام قائل شو

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی