2777
2789
عنوان

دست بزن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 50 پست
خیلی کله شقه اون عمرا نمیاد آشتی امشبم چهارشنبه سوری میره با دوستاش بیرون من تنها میمونم چیکار کن ...

الان باهاش بري مسافرت بهت خوش ميگذره؟

خودتو دوست داشته باش عزيزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من...😢 چرا این مردا خوی انسانی ندارن اونم ی پزشک.. اصلن نرو مطب.. بزار خودش بیاد.. عید مهمتره یا دل خودت؟ یا احساست؟ یا زندگیت؟ اگه صلاح میدونی به خونوادش بگو

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خیلی کله شقه اون عمرا نمیاد آشتی امشبم چهارشنبه سوری میره با دوستاش بیرون من تنها میمونم چیکار کن ...

من میگم بشین اصولی زندگیت رو درس کن.امشب رو آشتی کنی خب کارش و فحشاش که از بین نمیره و ممکنه دوباره تکرار بشه.چطور ممکنه یه پزشک که خودش وظیفه مراقبت از جون مردم رو داره اینجوری زنش رو بزنه.شما نگران کتک و فحش نیستی اونوقت نگران چهارشنبه سوری و این مسخره بازی هایی.اگه دلش واقعا بخواد همراهش باشی میبرد شمارو.سعی کن قوی باشی و خودت رو تحمیل نکنی

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
چرا همیشه ما زنا باید غرورمونو بذاریم زیر پا همین باعث میشه براشون بی ارزش بشیم و سر هیچ و پوچ کتم ب ...

چجوری آخه؟

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

بخدا بدترین چیز کتکه من بقران دوس ندارم زندگیت از هم بپاشه چون خودم تو همین شرایطم و چندین باره تجربشو داشتم ب نظرم ول کن برو خونه بابات تا بشه درس عبرت براش ک کتک کاری چیز غیر قابل قبولیه برات ونمیتونی بگذری تا دفعه بعد از این کارا نکنه اگ بری منت کشی خیییییلی بدتر میشه براش عادی میشه و نا زنده ای باید زیر دستش کتک بخوری ی عیدیم خراب بشه ب جهنم بهتر از اینه تا همیشه زندگیت خراب بشه ب درک ک خودش تنها رفت مسافرت مطمئن باش تنهایی تو این ایام عید بدترین چیزه براش میتونه ادمش کنه توروخدا نصیحتمو خواهرانه بپذیر

وای من...😢 چرا این مردا خوی انسانی ندارن اونم ی پزشک.. اصلن نرو مطب.. بزار خودش بیاد.. عید مهمتره ی ...

راستش میترسم بدتر سوار گردنم بشن

خیلی سختمه بگم به خانوادش

خدایی نکرده اگه یه روز بلایی سرت آورد مامانت ناراحت نمیشه؟

بخدا راست میگی دعواست دیگه با این کتکا یه ضربه به سرش بخوره دور از جون یه بلایی سرش بیاد اونوقت کی جواب میده.واقعا راست گفتن سواد و مدرک و پول فهم و شعور نمیاره😦

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
میگم که سر دوراهی موندم هم غرورم اجازه نمیده برم هم میدونم منو میذاره میره سفر تنها

من پدرم فوت کرده و مادرم بی سواده و وضع مالی خانوادم هم خوب نیس تا حالا واسه خاطر موقعیت مالی و اجتماعی شوهرم اصلا خودمو کوچیک نکردم.نزاشتم ک کتکم بزنه ب موقع هر کردم ب موقع اشتی.چون دکتره باید هر غلطی خاست بکنه ؟تو نگران ی عمر زندگی هستی یا مسافرت؟یا عید؟ته تهش 15روز خوشگذرونی و مسافرت خارجه و بریز و بماشه ولی بعدش چی هر وقت مثل ی حیوون بگیره زیر مشت و لگد و فحش بده؟واقعا توقعت از زندگی اینه؟

بخدا بدترین چیز کتکه من بقران دوس ندارم زندگیت از هم بپاشه چون خودم تو همین شرایطم و چندین باره تجرب ...

تمام حرفات رو قبول دارم.

من پدرم فوت کرده و مادرم بی سواده و وضع مالی خانوادم هم خوب نیس تا حالا واسه خاطر موقعیت مالی و اجتم ...

لایک داره.آفرین به غرور و احترام به خودت😊

من پدرم فوت کرده و مادرم بی سواده و وضع مالی خانوادم هم خوب نیس تا حالا واسه خاطر موقعیت مالی و اجتم ...

کاملا حق با شماست

چجوری باید عکس العمل نشون بدم

آخه من خیلییییی بی طاقتم 😭

بذا ی چیزی بهت بگم بعد تصمیم بگیر من خیلی زیر دست شوهرم الکی کتک خوردم و برا اینکه خانوادم غصه نخورن حتی بهشونم نمیگفتم و تحمل میکردم الان دیگ براش کتک زدنم عادی شده فک میکنه من نمیفهمم و مث برده ها کتکم میزنه چون از اول اعتراض نکردم خودم میرفت منت کشیش الان براش مهم نیستم حتی اومدم خونه بابام براش مهم نیس و میگ همونجوری ک رفتی برورد دلتم نخواست نیا خودم باعث همچین رفتارایی شدم اگ از اول مغرورانه رفنار میکردم و اجازه نمیدادم پاشو از گلیمش درازتر کنه جرات نداشت از گل کمتر بهم بگه خواهش میکنم نذا زندگیت اینجوری بشه

بخدا بدترین چیز کتکه من بقران دوس ندارم زندگیت از هم بپاشه چون خودم تو همین شرایطم و چندین باره تجرب ...

غرور چیه عید چیه مردک نفهم میتونه با دوتا داد تموش کنه ولی ادم با شخصیت و فهمیده فحش میده و کتک میزنه؟ب مادرت نمیخای بگی نگو برو سریع کلانتری و بعدش پزشک قانونی و بعدش شکایت کن.فک کرده علی ابادم واسه خودش شهریه