2777
2789
عنوان

دست بزن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 50 پست

اولا  ابجی اشتباهتو قبول کن...چرا تا ندونسته تهمت زدی ..کارت خوب نبود ،اگه زبونتو کنترل میکردی همچین اتفاقی نمی افتاد دوست داشتی شوهرت به تو میگفت زنگ زدم بر نداشتی با کودم پسر حرف میزدی ...چ چهره زشتی داره حرفت . کلا نتیجه اینکه مهارت کلامی بدست بیار

ثانیا همسرتم کار خوبی نکرده

اما شروع کننده دعوا تو بودی با زخم زبون زدن...

برو از دلش دربیار...حتما مناسبتم که داره.موفق باشی

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرفتم در حالت عادی عالیه اما موقع عصبانیت واویلا میشه  

خوب پزشکه برای همه نسخه مینویسه بره پیش یه دکتر برای خودش هم نسخه آرام بخش بنویسه

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
چون پزشك دودستي چسبيديش؟ والا من بودم لحظه اي نمي موندم بشدت از كتك كاري متنفرم

هم دوستش دارم

هم اصلا نمیخوام مامانم بفهمه چون دق میکنه

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

چرا همیشه ما زنا باید غرورمونو بذاریم زیر پا همین باعث میشه براشون بی ارزش بشیم و سر هیچ و پوچ کتم بخوریم اخر سرم وظیفه ما میدونن عذر خواهی کنیم اصلا عذرخواهی نکن او جات بودم کاری میکردم خودش ب غلط کردن بیفته 

اون منو کتک زده و از خونه بیرون کرده من چرا باید از دلش دربیارم؟

ببین فازت چیه خودت میگی کتک خوردم میخام برم جلوی مطب اشتی کنم بعد میگی چرا من از دلش دربیارم؟خودت میدونی اصلا چی میخاییی

خوب پزشکه برای هم نسخه مینویسه بره پیش یه دکتر برای خودش هم نسخه آرام بخش بنویسه

واقعا باید بره

کتکاش درک

فحشا و تحقیراش 😭😭

همین بعد این همه دعوا و کتک عادی چی آخه؟ یا اون باید بیاد سراغم که نمیاد یا من باید برم وگرنه ممکن ...

وااای واقعا داری راست میگی؟روز مرد کیلو چنده اینقد تو رو زده فحاشی کرده شما نگران سفری؟هیچ پدر مادری راضی به کتک بچه اش نیست.بنظرت میتونی به همین فرمون بری جلو؟؟؟پزشکا قشر خاصی هستن اگه خودت پزشک نباشی متاسفانه ریز میبیننت و اجازه هر نوع رفتاری میدن.ببخشیدا ولی بنظرم با این تفاسیر اگه بری منت کشی یعنی ممنونم که کتکم زدی.هرچی هم بگی اون حق کتک نداره

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ببین فازت چیه خودت میگی کتک خوردم میخام برم جلوی مطب اشتی کنم بعد میگی چرا من از دلش دربیارم؟خودت می ...

میگم که

سر دوراهی موندم

هم غرورم اجازه نمیده برم

هم میدونم منو میذاره میره سفر تنها

نه نرفتم در حالت عادی عالیه اما موقع عصبانیت واویلا میشه 

شما ک فرد تحصیل کرده ای هستید 

دنبال یه مشاور حاذق و دلسوز و کاربلد باشید  تا ریشه مشکل تونو حل کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
همین بعد این همه دعوا و کتک عادی چی آخه؟ یا اون باید بیاد سراغم که نمیاد یا من باید برم وگرنه ممکن ...

خب این بهتره از اینه که پاشی بری مطبش

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
هم دوستش دارم هم اصلا نمیخوام مامانم بفهمه چون دق میکنه

بموني و زير كتكاش كاريت بشه چي؟

يا دنبال واه حل باش يا جدا شو

چون بحث خودت و همسرت نيست

سما قطعا بچه ام ميخواين

اون بچه نياز به محيط اروم و مادروپدري داره كه رو خودشون كنترل دارن

خودتو دوست داشته باش عزيزم
وااای واقعا داری راست میگی؟روز مرد کیلو چنده اینقد تو رو زده فحاشی کرده شما نگران سفری؟هیچ پدر مادری ...

خیلی کله شقه

اون عمرا نمیاد آشتی

امشبم چهارشنبه سوری میره با دوستاش بیرون من تنها میمونم

چیکار کنم؟ 

شما ک فرد تحصیل کرده ای هستید  دنبال یه مشاور حاذق و دلسوز و کاربلد باشید  تا ریشه مشکل ت ...

بعد عید حتماااا