2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه من خودم برم مشاور  بددلیش درست میشه؟

خب یه راهنمایی هایی میکنه بی تأثیر نیست, من قبلش میرفتم با مشاور صحبت میکردم , بعد با شوهرم میرفتیم , البته من قرص اعصاب مصرف میکرد , گاهی بهش عذاب وجدان میدادم که تقصیره توئه که من دارو مصرف میکنم , اینجوری بود که حاضر شد باهام بیاد مشاوره 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
قربونت برم اگه میخواس ازین پولا خرج کنه که الان دو میلیارد و نیم تو حسابش نبود😃

😂😂😂😂😂
خب برای خانواده خودش خیلی بیشتر خرج میکنه , چندنفر رو سراغ داریم بهشون کمک مالی میکنه , ولی به خانواده من که میرسه انگار میخوان جونشو بگیرن , میگه وظیفه خانواده دختره که به دخترشون برسونن , حالا کل دارایی بابای من شاید 700 میلیون بشه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
آخه مشاور نمیاد منم که تنها نمیزاره برم بیرون... خودمم تنها برم میتونن کمکم کنن. همش فکر طلاقم

اگه میتونی به خواهر یا دوست صمیمیت بگو هزینه اش رو میدی بره مشاوره بگیره به شما بگه , البته مشاور خوب پیدا کن همشونم خوب نیستن , یه بیشعوریش که داشت زندگی منو بدتر میکرد , فکر میکرد اگه از شوهرم طرفداری کنه , شوهرم میگه هردفعه بریم پیش این مشاور 😐