2777
2789

من صب قراره وصل کنم انشالله که اینجوری نباشه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی مبارکت باشه

۱.شعله کمه

۲.ولی خیلی باکلاسه آشپز خونه رو قشنگ میکنه

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

من دارم شعله شم مثل بقیه گازهاست و اصلا کم نیست. مارکشم اخوان

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

اگه خریدی صفحه شیشه ای نخر

ما داشتیم

خارجی هم بود،شیش سال پیش دوملیون خریدیمش

چندوقت پیش غذا روی گاز بود،یهو پنجره آشپزخونه بازموند سردوگرم شد؛شکست

شکستن نه در حد ترک ها😕شد خااااک

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻
سلام خوبی مبارکت باشه ۱.شعله کمه ۲.ولی خیلی باکلاسه آشپز خونه رو قشنگ میکنه

اخه اگه شعله کم باشه وقتی مهمون میاید واقعا ادم کلافه میشه 

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
مال شما چ مارکیه? قبلش پرسجو کردید ? میدونبد ک خوبه یان?

آبجیم داره راضیه‌.والا نمیدونم فقط میدونم کار تبریزه دو سال هم ضمانت داره .صبح قراره با خودش بیاره نصبش کنه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اگه خریدی صفحه شیشه ای نخر ما داشتیم خارجی هم بود،شیش سال پیش دوملیون خریدیمش چندوقت پیش غذا روی ...

وای نه ما شیشه ای خریدیم

خمون صفحه ای منظورته؟؟؟ من سه سال اخوان رو دارم،شعلش خوبه.هیچ مشکلی هم نداشته تا حالا.با ...

چ عااااالی پس اخوان مارک خوبیه

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
آبجیم داره راضیه‌.والا نمیدونم فقط میدونم کار تبریزه دو سال هم ضمانت داره .صبح قراره با خودش بیاره ن ...

مبارک باشه ب سلامتی

دلم تنگه خانه ی پدریه😭