2777
2789
عنوان

بندر گناوه؟

341 بازدید | 32 پست

سلام خانوما

ما میخوایم بریم سمت شیرازمسافرت

بعدش تو ذهنم بود ک بریم بندرگناوه برا خرید لوازم ارایش عروسیم

اخه انشاالله عروسیمون نزدیکه

ایا واقعا قیمتاش و جنساش خوبن؟

کسی تجربه ای داره؟

چیا اونطرفا خوبه و میشه خرید و تفاوت قیمت داره با شهرای دیگه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

گناوه خیلییییی قیمتا ارزون تره ولی خب تواین گرونیا خبر ندارم ولی نسبت به جای دیه خیلییییی قیمتاش کمتره 

ظرفای سیلور قشنگی هم داره

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم یکی از شهرستانای بوشهرم.برای کسی که بخواد عمده خرید کنه خوبه..جنسای ارزونم هست ولی خب معلوم نیست چیه که ارزون میدن..من خودم سرویس چینی و پتوها و سرویس سرامیکمو از اونجا گرفتم راضی ام عطر و ادکلن هم ارزونع اسپری فراوون 

من بوشهريم ظرفامو هميشه گناوه ميخرم خيلي قيمتاش مناسبه لوازم ارايشى هم دختر عمم و خالم ك ارايشگرن ا ...

عزیزم هواش الان خوبه؟

سما اخیرا خرید کردی قیمتا چجوریاس؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اصلا عید نرو ک غارت میشی اصلا جا نداره.بخوای خونه کرایه کنی افتضاحه.تازه ما عید رفتیم شبی ۲۰۰ ازموت گرفت الان دیگه بماند قیمتا خیلی گرون بود

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عزیزم هواش الان خوبه؟ سما اخیرا خرید کردی قیمتا چجوریاس؟

اخرين بار س ماه پيش بوده 

امروزم خاله هام رفته بودن راضى بودن

هواى جنوب گرمه دم عيد

البته ديروز بارون داشتيم ولى خب بازم گرمه ديگه

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
اصلا عید نرو ک غارت میشی اصلا جا نداره.بخوای خونه کرایه کنی افتضاحه.تازه ما عید رفتیم شبی ۲۰۰ ازموت ...

غیر از جای موندن ک مشکلی نداریم براش میخوام بدونم میارزه برم برا خرید لوازم یا نه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اخرين بار س ماه پيش بوده  امروزم خاله هام رفته بودن راضى بودن هواى جنوب گرمه دم عيد البته دي ...

یعنی فروش جزئی ندارن؟

عزیزم من خودم یکی از شهرستانای بوشهرم.برای کسی که بخواد عمده خرید کنه خوبه..جنسای ارزونم هست ولی خب ...

عمده نمیخوام ک

براعروسیم میخوام خب همه چی میخوایم

شهرخودمون هم گرونتره

هم ممکنه اصل نباشن

خواستم ببینم اونجا بهتره؟

میارزه برم؟

جزئی نمیفروشن؟

من بوشهريم ظرفامو هميشه گناوه ميخرم خيلي قيمتاش مناسبه لوازم ارايشى هم دختر عمم و خالم ك ارايشگرن ا ...

عمده میخرن؟

نمیشه جزئی خرید کرد؟

گناوه خیلییییی قیمتا ارزون تره ولی خب تواین گرونیا خبر ندارم ولی نسبت به جای دیه خیلییییی قیمتاش کمت ...

فروش جزئی داره؟

همه چیاش ارزونه یا فقط لوازم ارایش؟

عمده نمیخوام ک براعروسیم میخوام خب همه چی میخوایم شهرخودمون هم گرونتره هم ممکنه اصل نباشن خواستم ...

چرا عزیزم مبفروشن حالا که مسیرت میخوره بیا حتما...یه میدونه بزرگه یه مسجدم کنارشه کل بازاراش اطراف همون میدونه