2777
2789

خوب چرا کشش میدید که بدتر کنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خدایا اخه با یک بچه دم عید چیکار کنم برم خونه بابام؟

نه مگه دیوونه ای دور از جون 

سر چی دعوا شد?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
گفتم بیا کمک کن لکای فرشو باشامپوفرش تمییزکنیم

وااااااااااااای عجب دیوونه ای 

احتمالا از یه جای دیگه تحت فشار نیست

وااااااااااااای عجب دیوونه ای  احتمالا از یه جای دیگه تحت فشار نیست

ن گف نمیخوام تو حالم نیس منم خسته بودم گفتم گمشو برو بیرون پس اونم گف نمیرم دیگه یکی اون یکی من اینجوری کرد

معجزه زندگیمی  دختر نازم زودی بیا بغلم👼
میخواستم همینکارو کنم اما نمیتونم اخه دید چقد دوسش دارم زد شکست😢😢😢😢😢

ایشالله یکی بهترشو میخری 

حالا هم پاشو خودتو ناراحت نکن