sepid1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 3847 عنوان وااای😣😣😣😣 92 بازدید | 8 پست برای اولین بار در عمر 22سالم رفتم سر قرار رفتیم کافی شاپ شیک شکلات خوردیم بعد من هم زدم قاشق رو دراوردم بیرون😐گذاشتم تو بشقابش خودشم گرفتم دستم با نی خوردم خیلی کار ضایعی انجام دادم؟😦 1397/12/27 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaljoni عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 4285 بی خیال بابا مهم اینه که بهت مزه داده همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
زهرااافاطیما عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3580 ببار رفتیم ساندویجی نوشابه ام تموم نمی شد معده هم دیگه جا نداشت گفتم بزار یکم فوت کنم توش گازش کم بشه بخورمش یهو ریخت کل لباس و کف ومیز به فنا رفت😩 امضا ندارم
nnnnnnnnnaaaaaaffss عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 نه باو به روت نیار😂ولی رفتی بازم با نی بخور ک فک کنه مده😂😂😂😂😂😂😂 الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
sepid1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 3847 نه باو به روت نیار😂ولی رفتی بازم با نی بخور ک فک کنه مده😂😂😂😂😂😂😂 با نی خوردنم درست بود اینکه قاشقو دراوردم فک کنم ضایع بود
nnnnnnnnnaaaaaaffss عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 با نی خوردنم درست بود اینکه قاشقو دراوردم فک کنم ضایع بود خب باو بیخی .خوب کاری کردی😍اصلا خوب کردی😊😀 الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
sepid1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 3847 خب باو بیخی .خوب کاری کردی😍اصلا خوب کردی😊😀 😊😘😘😘😘❤💋❤