2777
2789
عنوان

گامانایف

5609 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی در مورد گامانایف اطلاعی داره؟

خانومای تهرانی درمورد مرکز گامانایف که تهران هست چیزی شنیدید؟ واقعا کارشون خوبه؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

من چندبار برای mri اونجا رفتم

چندتا از بیمارها رو دیدم که تومور مغزی داشتن ( البته اندازه اش باید کوچیک باشه) و با گامانایف درمان انجام داده بودن و راضی بودن

کنار بیمارستان کودکان علی اصغر هست 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندبار برای mri اونجا رفتم چندتا از بیمارها رو دیدم که تومور مغزی داشتن ( البته اندازه اش باید ک ...

ممنون عزیزم 

واسه تومور نخاعی هم انجام میدن؟ داداشم تومور نخاعی داره در حد دو سانتیمتر هست 

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
ممنون عزیزم  واسه تومور نخاعی هم انجام میدن؟ داداشم تومور نخاعی داره در حد دو سانتیمتر هست&nbs ...

در این حد اطلاع ندارم شرمنده

شاید تلفنی بتونید سوال کنید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید🙏😔

در این حد اطلاع ندارم شرمنده شاید تلفنی بتونید سوال کنید

ممنونم عزیزم🙏🙏🙏

کسی نمیدونه؟😔

سلام.

من همین الان ثبت نام کردم که به سوال شما جواب بدم. امیدوارم کمکتون بکنه. مادر یکی از دوستانم مشکل تومور مغزی داشت. دکتر گفته بود باید گامانایف بشه. تو ایران گامانایف دیگه کار نمیکنه. از مرکز گامانایف تهران پرس و جو کردیم گفتند سه ساله دستگاه خراب شده. برای ترکیه خواستند اقدام کنند. یه شرکتی هست به نام سان بیم. خیلی راهنمایی کردند و مشاوره رایگان گرفتند و پذیرش رو انجام دادند و بدون دردسر رفت ترکیه گامانایف انجام داد. هزینه ای هم تو ایران ندادند. 

سایتشون اینه   برید تو سایت اطلاعات تماس هست. امیدوارم حال بیمارتون زودتر خوب بشه.

سلام. من همین الان ثبت نام کردم که به سوال شما جواب بدم. امیدوارم کمکتون بکنه. مادر یکی از دوستانم ...

سلام میشه به من کمک کنید... مادر دوستتون از گاما لایف راضی بود جواب گرفت؟ 

سلام میشه به من کمک کنید... مادر دوستتون از گاما لایف راضی بود جواب گرفت؟ 

سلام عزیزم ببخشید شما این سوال رو پرسیده بودید میخواستم ببینم اطلاعی از گامانایف دارید؟  دستگاه تهران سالم ؟

سلام عزیزم ببخشید شما این سوال رو پرسیده بودید میخواستم ببینم اطلاعی از گامانایف دارید؟  دستگاه ...

سلام من سه جلسه گامانایف رفتم برای کنسر سینه امروز جلسه سومم بود وباید۲۵جلسه برم .بله دستگاه سالمه و امروز دیدم برای تومور نخاعی هم اومده بودن،و مریض هاهم میگفتن اکثرا بعد چند جلسه غده هاشون کوچیک ترشده و به مساحت کمتری روی بدنشون اشعه دریافت میکنن