2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 41 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی اگه همون پولا رو برای کس دیگه خرج کنه چی ؟

وایی نگران نباش گلم فکرای منفیو بریز دور

مگ ب شوهرت شک داری?

اگ میخای از زبون خودش بشنوی ک مخفی کرده مثلا یبار جرئت و حقیقت بازی کنین بعد ازش بپرس تاحالا چیو از من مخفی کردی شاید گفت

یا الکی بهش بگو خواهرت یا مادرت ی پولی نیاز دارن و واجبه بگو خیلی ناراحتم کاشکی داشتیم بهشون میدادیم یکم غمگین باش

اگ گفت دارم بهشون بدیم بفهم ک واقعا برای روز مبادا گذاشته کنار و منظوری نداشته

وایی نگران نباش گلم فکرای منفیو بریز دور مگ ب شوهرت شک داری? اگ میخای از زبون خودش بشنوی ک مخفی ...

مرسی عزیزم ولی بااین حرفا اصلا لو نمیده پول زیادی هم نیستا اما تو زندگی مشترک همه ی هست ونیستا باید مشترک باشه

مرسی عزیزم ولی بااین حرفا اصلا لو نمیده پول زیادی هم نیستا اما تو زندگی مشترک همه ی هست ونیستا باید ...

خواهش گلم

همه هم ب این حرف شما اعتقاد ندارن من جمله همسرت

ب هرحال ایشالله مشکلت حل شه عزیزم

خرج میکنم هیچ کم بودی ندارم اما من دوست دارم یه پس انداز مشترک داشته باشیم برای آینده ی بچه هامون

منم خیلی چیزا دوست داشتم

ولی اول خودتو دوست داشته باش 

اگه گفتی قبول نکرد ،بی خیال باش ،خودمونو جوونیمونو سر هیچ از بین نبریم

منم خیلی چیزا دوست داشتم ولی اول خودتو دوست داشته باش  اگه گفتی قبول نکرد ،بی خیال باش ،خودمو ...

الان. بهش گفتم میگه خودم کار کردم 

خیلی دلم میخواد بیشترازاون چیزی که نیاز دارم بخرم و خرج کنم اما پس کی فکر آینده ی بچه هارو بکن 

اصلا برام مهم نیست که پول داشته و من نمیدونستمــ..در عوض اینجا جبرانش کرده...بازم بخواد پس انداز کنه ...

میگم که اگه یه جایی واقعا برات جبران کنه تازه ممنونش هم میشم اما شوهر من همچین آدمی نیست میدونم یه روزی خرج الکی برای ماشینش میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز