2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 41 پست

من شوهرم یه مقدار پول ریخت به کارتم . بعد بهم گفت کارتو بده پیشم باشه تا بعد عید گفتم چرا؟ به زور گفت چون میترسم ضامن بچه ها هستم اگر ندن از حسابم بردارن ‌و تو عید و اینا خیلی پول لازمیم نمیتونم بانک برداره و من هی دنبال دوستام باشم که پولاشون رو بدن که حسابمو باز کنن یا پول رو بهم بدن

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

به نظرم هر کسی باید از این حساب مخفیا داشته باشه ،از فردا کسی خبر نذاره

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دوس دارم اینمدلی که گفتین..ولی شوهرم هیچی ازم مخفی نمیکنه و از این رفتارا که قایم کنم بدش میاد.

خوش به حالت خیلی حس بدیه اعتماد بنفسمو باختم دوست دارم هرچی داریم و نداریم باهم لذتشوببریم 

روز مبادا هم شده سوپرایزم کرده اما من دوست ندارم حس بدی دارم

یجای خوندم ب حریم شخصی همسراتون احترام بزارین

بخاطر همه کاراشون ازشون بازخاست نخوایین

اگ بپرسی ازش یا ب روش بیاری خب با خودش میگه ببین من اختیار پولمم ندارم

دفعه بعد سعی میکنه بیشتر مخفی کاری کنه ک تو نفهمی

اگه خواست خودش بهت میگه

تو هم بهش فک نکن و پیگیرش نشو ارامش خودتو از بین میبری

بخدا حیفه بابت بعضی چیزای بی ارزش اوقات خوتونو وشوهرتون تلخ کنین

منم دوس دارم اینمدلی که گفتین..ولی شوهرم هیچی ازم مخفی نمیکنه و از این رفتارا که قایم کنم بدش میاد.

اره هیچکس دوس نداره ،ولی قرارم نیست که بدونه ،اون پول یه ژوری به دردت میخوره ،مثلا بعد یه چیزی می خری ،میگی مامانم گرفته و.....

میگی مامانم کرده 

شاید پس انداز میکنه برا روز مبادا یا برا مناسبتی مثلا سالگرد ازدواج یا تولدت که یه پولی داشته باشه ب ...

خدایی میخره همه ی مناسبتها امکان نداره یه مناسبت باشه سوپرایزم نکنه اما خیلی وقتا هم شده پول نداشتیم اما رونکرده

یجای خوندم ب حریم شخصی همسراتون احترام بزارین بخاطر همه کاراشون ازشون بازخاست نخوایین اگ بپرسی ازش ...

منم ازهمین میترسم تاحالا به روش نیاوردم 

اما میترسم با همین یه قرون یه قرون هوایی بشه 

منن شوهرم پونصد تومن پول داشت ولی من اطلاع نداشتم در عوض رفت باهاش خونه بزرگتر خرید  تصلا هم ن ...

به خدا اگه شوهر منم برای همچین کاری پس انداز کنه روزی هزاربار دورش میگردم 

ولی میدونم آدمی نیست که به فکر آینده باشه

منم ازهمین میترسم تاحالا به روش نیاوردم  اما میترسم با همین یه قرون یه قرون هوایی بشه

نترس عزیزم مطمئن باش شوهرتم اگه پولی درمیاره و پس انداز میکنه واسه زندگیتونه واسه رفاه و خوشبختی شماست

زنی هم که خرج نداره ،ارج نداره ،در حد خودت خرج کن نه اینکه هیچی براش نمونه ،ولی خرج کن برای خودت ،دی ...

خرج میکنم هیچ کم بودی ندارم اما من دوست دارم یه پس انداز مشترک داشته باشیم برای آینده ی بچه هامون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز