2777
2789
عنوان

بیماری ژنتیکی

466 بازدید | 13 پست

سلام کسی درباره تب مدیترانه ای میدونه ؟

یا کسی دیده درمان شده باشه ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

خلیج فارسی دیدم مدیترانه رو هنوز نه 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

خلیج فارسی دیدم مدیترانه رو هنوز نه 

یعنی چی ؟مسخره میکنی ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک بیماری ژنتیکی که مادام العمره و اینکه این بیماری از هر دو نفر مادر و پدر به ارث می رسه 

کسی بیشتر میدونه؟

یعنی چی ؟مسخره میکنی ؟

شوخی کردم

اولین باره اسمشو میشنوم ولی خب تو گوگل سرچ کنی مطمئن تره اینجا ته دلتو خالی میکنن اینقدر چرت وپرت میگن

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

شوخی کردم اولین باره اسمشو میشنوم ولی خب تو گوگل سرچ کنی مطمئن تره اینجا ته دلتو خالی میکنن اینق ...

من خودم میدونم چیه و برادر زاده کوچیگم دچارشه خاستم بدونم کسی درمان داشته 

دکتر پیش کی میرن

من خودم میدونم چیه و برادر زاده کوچیگم دچارشه خاستم بدونم کسی درمان داشته  دکتر پیش کی میرن

اهان ایشالا بهتر شه

من خودم میدونم چیه و برادر زاده کوچیگم دچارشه خاستم بدونم کسی درمان داشته  دکتر پیش کی میرن

با عروستون نسبت فامیلی نزدیک دارین؟

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
با عروستون نسبت فامیلی نزدیک دارین؟

نه خیلی نزدیک فامیل بابا من

عروسمون با شوهرم پسر عمو دختر عمو هستند

ما خیلی دردسر کشیدیم چندین سال تا فهمیدیم بیماری برادر زادمو 

الان من باردارم میگم نکنه این نسبت فامیلی رو بچه ما هم این اثر بزاره😔

خیلی داداشم سختی کشید خیلی الانم درگیر دکترن

عروسمون با شوهرم پسر عمو دختر عمو هستند ما خیلی دردسر کشیدیم چندین سال تا فهمیدیم بیماری برادر زادم ...

نه انشاالله به دلتون بد راه ندید 

من فقط شنیدم بیماری خیلی نادری هست

وقابل پیشگیری هست

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
نه انشاالله به دلتون بد راه ندید  من فقط شنیدم بیماری خیلی نادری هست وقابل پیشگیری هست

امید خدا 

خاستم ببینم کسی شنیده ببیننم دکترش کیه 

نگران نباش عزیزم.این بیماری خیلی نادره ومطمن باش بچه تو در امانه وزیرسایه خدا سلامت.. برادرزاده تون ...

ممنون عزیزم دلم 

خدا همه بچه ها رو سالم به والدینش ببخشه

😘😘😘😘😘😘😘