من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دودی ندارم همین رنگ رو واسه ابروم همیشه میزاشتم حس کردم داره منقضی میشه گفتم بزار بزنم ب سرم ک حیف نشه اخه دو سالی بود داشتمش هیچ رنگی ندارم جز این و همینو تک رنگ گذاشتم اولین بارمم هست هرچه بادا باد انشاالله ک خوب بشه
عزیزم موی ما اسیایی ها پیگمنت های قرمز و نارنجی داره که مشکیه . بعدشم سری ان که شما خریدی توی تناژ ترکیبش قرمز هم داره . اگه میخوای به قرمزی نزنه ردون دکلره رنگهای بگزر که تو ترکیبش قرمزی نداشتا باشه مث دودی و زیتونی