2777
2789
عنوان

عیدی به همسر

269 بازدید | 8 پست

سال اول عقد هستیم... به نظرتون خونوادم فقط پول عیدی به همسرم بدن کافیه یا لباس هم براش بگیرن؟ اون برام طلا گرفته ولی خونوادش رو نمیدونم کادو میدن یا نه

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

من پدر ومادرم کت شلوار  پیراهن خریدن براش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سال اوا عقد یعنی اولین عیدی ک با هم هستین اصولا خانواده عروس واسه داماد لباس میخره خانواده دامادم واسه عروس به علاوه اینک خانواده داماد اجیل و شیرینی اینام میخرن همراه لباس عروس البته ما اینحوری رسم دارین

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤

من امسال سال اول عقدمه اما پارسال که سال اول نامزدی اینا بود

من مامانم و بابام فقط سکه دادن ولی الان نمیشه دیگه 

ساعت بده

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

ما ی کت تک و شلوار و پیرهن و کفش و کمربندگرفتیم

اونم هرچی که خواستم گرفت باطلا

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
با این وضعیت که نمیشه الان سکه داد

ما ۴-۵ سال پیش بود ☺ اگه الان بود حتماً به سکه یک یا نیم گرمی تنزل پیدا میکرد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...