2789
عنوان

طول سرویکس

736 بازدید | 34 پست

طول سرویکس من ۳۱. جفتم مارژیناله. ۱۲هفتمه. 

دکترمعاینه میکنه؟ اگه اره آیا برا جنین مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم سرکلاژ.کردم . الان استراحت مطلقم 

عملش چجوریه؟؟؟؟

بیهوشی داره چقدر هزینه ش ؟؟؟؟

واسه منم گفت فعلا استراحت تا انومالی...ولی من نمیتونم غذا نپزم که،نمیتونم بازار نرم که دم عید .خدا انشاالله هوامو داشته باشه

منم ۱۲ هفته همینطور بودم

سرویکس ۳۱

قدامی مارژینال

دوتا لخته هم پشت جفتم

از همون موقع استراحت مطلقم اما دکترم حرفی از سرکلاژ نزد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
تا انومالی صبر کن اگه طول سرویکست بالا رفت که هیچی اگه نرفت باید سرکلاژ کنی ..سعی کن استراحت کنی پاه ...

آخه مگه میشه ...

من غریبم تو شهر همسرم ...غذا نپزم ؟؟؟حموم نرم؟؟؟الان دیروز رفتم بازار با همسرم،انقدر آروووووم راه رفتم ولی چاره چیه.

منم ۱۲ هفته همینطور بودم سرویکس ۳۱ قدامی مارژینال دوتا لخته هم پشت جفتم از همون موقع استراحت مطل ...

خدا رو شکر .

من ۳۳ هستم ...ولی بهم نگفت استراحت مطلق .گفت سنگین بلند نکن .خم و راست نشو ...رو کمر نشین .پیاده روی تا ماه ۵ اشکال نداره ،فعلا جنین خیلی کوچولو هست 

آخه مگه میشه ... من غریبم تو شهر همسرم ...غذا نپزم ؟؟؟حموم نرم؟؟؟الان دیروز رفتم بازار با همسرم،انق ...

بازار چیه تو این شرایط؟

من دکتر گفت نه حق داری بری خرید نه مهمونی نه هیچی

فقط دسشویی و حمام

هیچکسی هم نیومد پیشم فقط شوهرم ساعتای بیکاری غذا پخت و به کارای خونه رسیدگی کرد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
بازار چیه تو این شرایط؟ من دکتر گفت نه حق داری بری خرید نه مهمونی نه هیچی فقط دسشویی و حمام هیچکس ...

واقعا ...

آخه خرید دارم ...امروز آرایشگاه دارم .فردا دکتر باید برم .....اینجوری نگو آدم ته دلش خالی میشه .همسر من هم همه کار میکنه فقط آشپزی ش زیاد حالب نیست بنده خدا ...فقط املت و ماکارونی ش خوبه....