2777
2789
عنوان

دمی باقالی

563 بازدید | 10 پست

خانوما مسخره نکنیدا اما ما تو شهرمون دمی باقالی درست نمیکنیم شوهرم مال شهر دیکس دیروز همخ جا را گشته تا یه مغازه داشته خریده کسی بلده طرز تهیشو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودمم تا حالا درست نكردم.

ولى احتمالا مثل استامبولى و عدس پلو و اينجور ايچزاس درست ميشه.

باقالى زرد پخته و پياز رو تف ميدى و با برنج بايد بذارى با آب لازم و زردچوبه و ادويه جات بپزه و دم بكشه. 

حتما دستورش تو نت هست

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

باقالی زردمن ازعطاری خریدم میزاری بپزه پیازداغ وزردچوبه ونمک تفت میدی برنج به صورت کته میزاری وقتی کم مونده ابش کشیده بشه باقالی زردوپیازداغ توش بریزبزارکامل ابش کشیده بشه بعددم کن باماست یاترشی خیلی خوشمزس

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
من خودمم تا حالا درست نكردم. ولى احتمالا مثل استامبولى و عدس پلو و اينجور ايچزاس درست ميشه. ب ...

اونی که من درست میکنم باقالی پلوست؟؟

با دمی فرق داره؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اونی که من درست میکنم باقالی پلوست؟؟ با دمی فرق داره؟

بله، شما باقالى پلو با گوشت رو ميگيد.

اين دمپختك يا دمى باقاليه اسمش، با باقالى زرد درست ميشه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

باقالی رو خوب بشور یه ربعی نیم پزش کن مراقب باش زود له میشه. نباید ظاهرش خراب شه

چاشنی و طعم ین غذا به پیازداغ زیاده. باید دوسه تا پیازداغ مشتی درست کنی بعد باقالیها رو ابکش کن بریز تو پیازا ادویه بزن زردچوبه زیاد ته استکان آب بریز درش رو بزار. یکم که به خورد هم رفت بزار لابلای برنجت موقع دم گذاشتن  

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
باقالی رو خوب بشور یه ربعی نیم پزش کن مراقب باش زود له میشه. نباید ظاهرش خراب شه چاشنی و طعم ین غذا ...

سلام علیکم 😁 این باقالی ها رو نباید خیس بدیم؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟