2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم جاهایی که کشاورزی فروشی هست سمی هست که یه شیشه محلول داره یه پودرم داره که باهم قاطی میشه کل خونرواسپری کن بیشتراز۱۵سال راحت میشی فوق العادست!من برای خونه ی مادرموخودم که استفاده کردم راحت شدم توی دهاتم خونه پدربزرگم زدم کن فیکون کرده بنظرم بگرد دنبالش استفاده کن چیزای دیگرومن همرواستفاده کردم خودتویباره راحت کن

سلام دوستان 

الان دیگه تو جوامع پیشرفته خیلی کارها تخصصی شده . یکی از همین کارهای تخصصی سمپاشی هست . بهتره برای حل مشکل با یک شرکت سمپاشی معتبر تماس بگیرید تا کار سمپاشی تضمینی برای شما انجام بده . 

حتی اگر بتونید با اسپری که معرفی شد مشکلتون رو برطرف کنید که خیلی بعیده بادی بگم این اسپری از ترکیب سایپرمترین و کلروپیریفوس تشکیل شده که آخری یک سم فسفره قوی هست که خواص سرطانزایی اون رو میتونید تو اینترنت تحقیق کنید . 

الان به جای سمپاشی سوسک روش های جدید با استفاده از طعمه ها و فرمون ها در دنیا کشف شده که میتونه سوسک های ریز آلمانی رو با مواد غیر سمی از بین ببره . از طرفی نیاز به ترک منزل و خالی کردن کابینت ها و شستشو نیست . 

پیشنهاد می کنم با شرکت سمپاشی ارمغان بهداشت محیط تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز