2777
2789
عنوان

مادرشوهر

234 بازدید | 18 پست
اصلانمیشه جلو مادر شوهرم حرفی بزنم دارم از خودم میگم برمیداره بهم تیکه میندازه هر دفه رفتم خونشون ی اتیشی به دلم گذاشته که تا مدتها میسوختم تازه ادعا میکنه که من به تو چیزی نمیگم

همه همینطورن عزیزم😂😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من ضبط میکنن وقتی رفتم میشینن تا میتونن منو تحلیل میکنن بعدشم به شوهرم میگن 

چه دعواها که ننداختن بینمون

کاش تو روی منم بگن لااقل بدونم باهاشون چندچندم یا سکوت کنم یا ج بدم 

ولی از پشت خنجر میزنن

الان فقط فاصله گرفتم وپیششون لال میشم که سوژه ندم دستشون

اگه تازه ازدواج کردی دندون رو جیگر بزار . سال اول سال سختیه . اکثر مادرشوهرا میخوان توی سال اول زهر چشم بگیرن . بهترین عکس العملی که میتونی نشون بدی اینه که اصن به روی خودت نیاری و دائم لبخند بزنی که بدونه حرفاش روت بی تاثیره بعد کم کم بی خیالت میشه

جلوی مادرشوهرش از خوشی هات از پول خرج کردنهات خلاصه از زندگیت حرف نزن چشم بصیرت میخواد که ندارن سنگی ...

موافقم...مادرشوهر جماعت حسوده کلا...شوهر من جلوی ننه ش از دست پخت من تعریف میکنه ننه ش سریع بحثو عوض میکنه یا کلا میپره هی میون حرفای شوهرم نمیزاره حرف بزنه

هان ! مشو نومید چون واقف نه ای از سرِّ غیب .....باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور ...
ما ب مادر میگیم خارسو یعنی خار چشم.غصه نخور عزیزم همشون همینن خارسوست دیگر

تاپیک زدم ی ذره پیش کلی بهم چیز میز گفتن میگم میترسم شوهرم تنها بره خونشون در این حد پرش میکنه شوهرمو اونم میاد ناراحت میشینه همه ب من حمله کردن ک مشکل از تو

اگه تازه ازدواج کردی دندون رو جیگر بزار . سال اول سال سختیه . اکثر مادرشوهرا میخوان توی سال اول زهر ...

دقیقا اینجوری میخوان بگن ما خیلی وقت پیش عروس بودیم پس جوجه بشین سر جات نمیدونن ک الان بااین وضع گرونی و تحصیل و رفت و امد و خورد خوراک وقت و ذهنی نمونده برای هیچ کس