2777
2789
عنوان

عکس هام

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست
آره این راه حل درسته ولی خانواده شوهرم به جای اینکه بگن اون چرا اینکار رو کرده میگن میخواستی نبری پی ...

پس اگه اینجورین نمیتونی چیزی بگی چون در هر صورت تو رو محکوم میکنن.

بدم میاد از آدمای بی منطق😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یا میگن حالا چی چی بوده یه جوری بی ارزش میکنن مارو

درسته. پس با توجه به شناختی که ازشون داری بهتره باهاشون در نیفتی. ازین به بعد هم بهشون اعتماد نکن.

یه پیشنهاد برات دارم.

یه فلش OtG (او  تی  جی) بخر، این فلش امکان اینو داره که به گوشی وصل بشه، به همون قسمتی که شارژرو وصل میکنی متصل میشه و راحت میتونی عکسها و هر چیزی که توی گوشی داری بریزی توی فلشت. اینجوری دیگه نیاز به دختر خواهرشوهرت و کسی دیگه پیدا نمیکنی.

آره این راه حل درسته ولی خانواده شوهرم به جای اینکه بگن اون چرا اینکار رو کرده میگن میخواستی نبری پی ...

شما خودتون شرایط رو بهتر میدونید و بهتره بهترین تصمیم رو خودتون بگیرید

یکی قبلا اینکارو با من کرد من اشکشو در آوردم

ولی اگه به روی خودتون نیارید اونم از کارش پشیمون نمیشه

شاید فکر کنه متوجه نشدید.

بنظرم یا شوهرتون بهش بگه. یا خودتون تازه گفتم تو جمع یه تیکه بندازین

اه. من چرا از حرص دارم میترکم😂😂

شما خودتون شرایط رو بهتر میدونید و بهتره بهترین تصمیم رو خودتون بگیرید یکی قبلا اینکارو با من کرد م ...

چون کارش زشت بوده خودم الان دوهفته هس میرم تو فکر کارش اعصابم میریزه بهم ولی دیگه توبه کردم از این کاری بخوام

چون کارش زشت بوده خودم الان دوهفته هس میرم تو فکر کارش اعصابم میریزه بهم ولی دیگه توبه کردم از این ک ...

شما دوهفته فکرتون درگیره عوضش اون راحت داره میگرده

یه مثال بزنم . یکی یه جنس تقلبی بهتون بفروشه و شما بگید بهش چیزی نمیگم ولی جهت تنبیه دیگه ازش خرید نمیکنم. حالا این وسط کی ضرر میکنه؟؟

چرا شما بیخیال شدی من ول نمیکنم؟؟؟😂😂😂😂😂

ببخشیدا حرصم گرفته بود.. خودتون شرایط رو بهتر میبینید من که جای شما نیستم.. هرچی خودتون صلاح میدونید انجام بدین

واقعا چه خوب نمیدونستم حتما میگیرم قیمتش چنده

آره عزیزم خیلی خوبه. قیمتشو دقیق نمیدونم. بستگی حافظش داره که چند گیگه، به مارک فلش هم بستگی داره.

از لوازم کامپیوتری ها بپرس راهنماییت میکنن. برای کار ما نیاز به فلش خیلی حرفه ای و ظرفیت بالا نیست. یه معمولیشو بخر که خیلی گرون هم نباشه

با مهربونی بهش بگو عزیزم مثل اینکه اشتباهی شده عکسامو دست کسی دیدم هم حرفتو زدی هم اون خجالت زده میشه