2777
2789
عنوان

عکس هام

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کلمه تو امنیت هست خیلی باحاله و مفید حتما رعایت کنید. میگه عکس و فیلمی رو توگوشی و کامپیوتر و لب ...

خب آره عکس هام بیشتر واسه بچم بود بقیه هم عکس های خودم حجاب دار بود ولی همین که میره سر عکس ها تجسس میکنه خیلی بدم اومده

بیست سالشه

پس بچه نیست، عقلش میرسه داره چیکار میکنه

فکر کردم شاید13-14 سالشه.

به نظر من اول مطمئن شو عکسو به کیا فرستاده، مثلا دخترت که عکستونو دیده توی جمع بلند بگه این که عکس مامانمه. توی گوشی شما چیکار میکنه😑

تو هم بهش بگو گفته بودی پاک کردی، این بود پاک کردنت😑

بعدش شوهرتو بنداز جلو تا ادبش کنه.

البته اینی که گفتم بستگی به جو خانواده شوهرت و اخلاق شوهرت داره و روی هر کسی شاید جواب نده

من بودم هرجور شده آبروشو میبردم.. 

والاه فقط میخام یه جور بهش بفهمونم که میدونم عکس ها رو پاک نکردی ولی چون مشکل قلبی داره نمیتونم زیاد کشش بدم میترسم عصبی شه کار دستم بده شر شه اون وقت یه چیزی هم بدهکار شم

پس بچه نیست، عقلش میرسه داره چیکار میکنه فکر کردم شاید13-14 سالشه. به نظر من اول مطمئن شو عکسو به ...

آره این راه حل درسته ولی خانواده شوهرم به جای اینکه بگن اون چرا اینکار رو کرده میگن میخواستی نبری پیش این تازه یه چیزی هم بدهکار میشم بهشون

والاه فقط میخام یه جور بهش بفهمونم که میدونم عکس ها رو پاک نکردی ولی چون مشکل قلبی داره نمیتونم زیاد ...

علاوه بر مشکل قلبی مشکل عقلی هم داره

شما غصه قلبش رو میخوری یکم بفکر اون عقلشم باش تا اونم درمان کنه و بفکر کاری که میکنه باشه. تا بفهمه چه کار زشتی کرده

من بودم تو یه جمع که چند نفر متوجه بشن میگفتم بهش من گوشیو دادم بهت از رو اعتماد بود چرا عکسم باید تو گوشی فلانی باشه؟؟؟ کارت خیلی زشت بود.