2777
2789
عنوان

شوهرم دوباردرحدمرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 133 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب وقتی جایی ندارم برم چکارکنم برم توخیابون خانوادش بامن لج ان میگن بروخون ت نیوفته گردن پسرمون فقط ...

خدا لعنتشون کنه،سر بچه های خودش بیاد،که وقتی خودش زنه درکت نکرد بازم طرف پسرشو گرفت.

عزیزم برو حق و حقوقت بگیر،بچه را بنداز سرشون خودتو راحت کن،هنوز سنی نداری بخوای تحمل کنی چون جایی نداری.حالا که میگی خوردی فردا برو پزشک قانونی تا پدر پدرسگشو دربیارن

خدا لعنتشون کنه،سر بچه های خودش بیاد،که وقتی خودش زنه درکت نکرد بازم طرف پسرشو گرفت. عزیزم برو حق و ...

تو چقدر جدی گرفتی قضیه رو 😂😂 همش دروغهه بابا😂😂

وای خداااا  من چقد خوجلم     
من اگه هررر کی بخواد دست روم بلند کنه صد برابر اون کتکو ب خودش میزنم .. واقعا برات متاسفم ک نشستی او ...

از لحاظ قدرت بدنی مرد خییییلیییی قویتر از زن هست چطور شوهرشو کتک بزنه وقتی زورشو نداره؟؟؟!!! باید جوری راهنمایی کنیم که عقلی وعملی جوردربیاد. ایشون باید شکایت کنه و از طریق دادگاه کارشو پیش ببره به قول خودش الان که بدنش کبودو سیاهه بهترین وقت واسه گرفتن برگه پزشکی قانونیه.

بعضی ها شاید دوست دارن همچین بلایی که فکرشو دارن مردمو بذارن سرکار،مطمئن باش بعدا سرشون میاد

دقیقا منم امیدوارم سر خودشو مادر خواهرش بیاد

وای خداااا  من چقد خوجلم     
خوب وقتی جایی ندارم برم چکارکنم برم توخیابون خانوادش بامن لج ان میگن بروخون ت نیوفته گردن پسرمون فقط ...

یعنی بی دلیل باهات لجن؟! اگه تورو نمیخواستن پس چرا اومدن خواستگاریت؟! کلا تو همچین تاپیکایی قطعی نمیشه نظر داد چون ما فقط حرفای یه طرف دعوا رو میخونیم. استارتر شاید تو خودتم یه رفتارای بچگانه ورومخی داری که شوهرتو تحریک وعصبی میکنه وخانوادشم رو لج افتادن باهات.

از لحاظ قدرت بدنی مرد خییییلیییی قویتر از زن هست چطور شوهرشو کتک بزنه وقتی زورشو نداره؟؟؟!!! باید جو ...

اتفاقا پیشنهاد پزشک قانونی هم بهش دادم .. چرا زورش بیشتره؟؟با دسته جارو برقی؟؟خوب  اینم ی چیز بگیره دستش زورش زیاد میشه .. 

البته خوب بستگی ب زنا داره بعضا کلا زور ندارن و ضعیفن . من خودم ورزش میکنم  زورم میرسه . (من خودمو گفتم . 😊)

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...