2777
2789
عنوان

شوهرم دوباردرحدمرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 133 پست
دوباره نشست بعدچنددقیقه یهدقندپرت کردسمتم منم دخترم بغلم بددخوردتوسرش افتادگریه دوباره شدهرم بلندشدب ...

پاشو برو پیش پدر یا مادرت. فردا صبح برو شکایت کن و دیه تو بگیر . بعدشم مهریه تو بگیر بعد بزن پدر بی پدر این مرتیکه لجن گوساله و هفت جدش رو بیار جلوی چشماش. البته اگر نمیخوای با توسری و تحقیر زندگی کنی. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه هررر کی بخواد دست روم بلند کنه صد برابر اون کتکو ب خودش میزنم .. واقعا برات متاسفم ک نشستی اون بیغیرت بی بته بیاد بزنتت .پاشو جمع کن خوودتو ‌ حقتو بگیر . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
شما خودت با کم سن و سال ازدواج کردی؟؟شوهرت سربازه!!!  سرباز فوقش میشه ۲۲ ۲۳ سال مگه نمیشه!!!!!

شوهر من درس خونده ۲۶سالگی داره میره سربازی خودمم ۲۵ام

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
من که حس میکنم الان یه بچه قبل از مدرسه اش گوشیو برداشته سرکارمون گذاشته!!  مگه میشه اون بزنه ...

خوب وقتی جایی ندارم برم چکارکنم برم توخیابون خانوادش بامن لج ان میگن بروخون ت نیوفته گردن پسرمون فقط یه خواهرشوهردارم اون طرف دادمه

من پدرم چن سالی هستش که نیستش معتاده کلن نیستش مادرمم ول کرده شوهرکرده عمومم میگ من نمیشناسمت دایی ن ...

تو تاپیکای قبلیت گفتی یه مادربزرگ داری که میری پیشش

احساس میکنم داری با احساس بقیه بازی میکنی. نکن این کارو درست نیست

وای خداااا  من چقد خوجلم     

یعنی چی؟ کتکت زد و فقط نگاه کردی؟ شوهرت چقد حیوانه با دسته جارو برقی تو رو زد؟؟ جاریت کوفت بخوره درد بخوره تو مگه آبدارچی اونجایی که وظیفه ات باشه چایی اینا ببری؟؟ای خدا چقد حرص میخورم دوتا داد میزدی سرش مرتیکه الدنگ دستش بشکنه. جدا شو ازش 

خدایا تا وقتی تورو دارم محتاج هیچ کس نیستم
یعنی چی؟ کتکت زد و فقط نگاه کردی؟ شوهرت چقد حیوانه با دسته جارو برقی تو رو زد؟؟ جاریت کوفت بخوره درد ...

خودتو اذیت نکن دروغ میگه

تاپیکاشو بخونی متوجه میشی

وای خداااا  من چقد خوجلم     
یعنی چی؟ کتکت زد و فقط نگاه کردی؟ شوهرت چقد حیوانه با دسته جارو برقی تو رو زد؟؟ جاریت کوفت بخوره درد ...

برو پزشک قانونی پدرشو درآر تا دیگه از این غلط ها نکنه بیشعوره بی شخصیت 

خدایا تا وقتی تورو دارم محتاج هیچ کس نیستم