2821
2789
عنوان

زعفران+سقط

389 بازدید | 11 پست

بچه ها اگه کسی باردار باشه مثلا ماه اول بعد تو خورشتش یکم زعفون باشه مثلا تو مرغ بخوره سقط میشه؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

نه یکم ک عیبی نداره من رو برنجمم میریختم . شربت زعفرون غلیظش خوب نییییس. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا 

اون زعفرون ميگن ي استكان غليظ درست كني بخوري نه اون ي ذره تو غذا

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نه بابا  نه حساسسسس

نمیدونم حاملم ک😂حس میکنم شاید حامله باشم گفتم حالا اگ باشم سقط نشه😁یبار سقط داشتم دیگـ میترسم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
برای سقط بیشتر از ۵ گرمه که تو این اوضاع اقتصادی فقط چندمثقال گیرت میاد باید طلاتو بفروشی که خدا رو ...

دوستم شربت زعفرون خورد خونخ اشناشون نمیدونست حاملس همین ک پاشو گزاشت خونه درد وحشتانکی گرفت سقط کرد

برای سقط بیشتر از ۵ گرمه که تو این اوضاع اقتصادی فقط چندمثقال گیرت میاد باید طلاتو بفروشی که خدا رو ...

عزیزم هر مثقال زعفرون 4گرمو چند صوته یعنی دوتا نیم گرمه دیگه با یه مثقال کافیه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز