2777
2789
عنوان

زعفران+سقط

370 بازدید | 11 پست

بچه ها اگه کسی باردار باشه مثلا ماه اول بعد تو خورشتش یکم زعفون باشه مثلا تو مرغ بخوره سقط میشه؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

نه یکم ک عیبی نداره من رو برنجمم میریختم . شربت زعفرون غلیظش خوب نییییس. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا 

اون زعفرون ميگن ي استكان غليظ درست كني بخوري نه اون ي ذره تو غذا

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نه بابا  نه حساسسسس

نمیدونم حاملم ک😂حس میکنم شاید حامله باشم گفتم حالا اگ باشم سقط نشه😁یبار سقط داشتم دیگـ میترسم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
برای سقط بیشتر از ۵ گرمه که تو این اوضاع اقتصادی فقط چندمثقال گیرت میاد باید طلاتو بفروشی که خدا رو ...

دوستم شربت زعفرون خورد خونخ اشناشون نمیدونست حاملس همین ک پاشو گزاشت خونه درد وحشتانکی گرفت سقط کرد

برای سقط بیشتر از ۵ گرمه که تو این اوضاع اقتصادی فقط چندمثقال گیرت میاد باید طلاتو بفروشی که خدا رو ...

عزیزم هر مثقال زعفرون 4گرمو چند صوته یعنی دوتا نیم گرمه دیگه با یه مثقال کافیه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند