2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

95 بازدید | 14 پست

چیکاااار کنمممممممم واسه عید خیلیییییی بیکااارم هیچ جایی نمیریم ، مدرسه ها هم بسته ان ، هیچ کلاسیم نمیرم فقط از صبح افتادم تو تخت الکی با گوشی ور میرررررم ای خداااا ( کسی بگه چرا بیداری ناقصش میکنم خدایی کلافه ام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب و فیلم ^_^

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

نمیخوای درس بخونی ؟ 

خب فیلم ببین ... یا 

تو همون شهر خودتون بگرد 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
چرا نخوام ؟ ندارم 

آها چون گفتین مدرسه ها تعطیله فکر کردم مدرسه میرین که پرسیدم نمیخواین درس بخونین ...  

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

والا من خودم تو این وضعا بودم معتاد شدم ب مانگا و وبتون و مانهوا و اینا اگ زبانت در حد ادونسه بهت اپلیکسشن معرفی کنم بری تو کارش فقط نتتم یکم زباد مصرف میکنه

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
نه متاسفانه ، ولی اتاکوعم    

عه خو پ توکاری تقریبا هیچی پس ...ولی خداییشم بدترین چیز تو بیکاری اینه هرکاری کنی اخرش ک وقتو گذروندی میگی حیف شد کار مفید نکردم

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
عه خو پ توکاری تقریبا هیچی پس ...ولی خداییشم بدترین چیز تو بیکاری اینه هرکاری کنی اخرش ک وقتو گذروند ...

دقیقاااغ منم دردم همینه نمیخوام زمان بیکاری عیدو باکار های الکی حدر بدم ولی واقعا کاری ندارم